StoryEditorOCM
Domaći nogometSuperSport HNL

Kaos nakon susreta u Zagrebu: Joe Šimunić urlao na suca Bela, trener Mladina nije htio pred kamere

Piše Toni Roić/SN
10. svibnja 2024. - 22:20

Vjerojatno iz protesta što im nije priznat potencijalni izjednačujući pogodak u sudačkoj nadoknadi, trener Rudeša Davor Mladina nije došao pred televizijske kamere Max Sporta, iako bi po ugovoru s nositeljem televizijskoh prava to morao, a prije toga predsjednik Rudeša Josip Šimunić popeo se na nasip ispod semafora velikogoričkog stadiona. Čekao je VAR suca Darija Bela, a kada se ovaj pojavio na tartan stazi, počeo je vikati - "kupit ću ti naočale". Kada se Bel udaljio u svlačionicu još je rekao "ne mogu vjerovati da uvijek nas ovako zakinu".

Teška je tema suđenje, ali bez obzira na pogrešku, ako je lopta u sudačkoj nadoknadi prešla gol-liniju, Gorica je bila bolja momčad, pogotovo u drugom poluvremenu, te njezina pobjeda 2:1 oslikava viđeno na terenu.

- Opet smo kažnjeni za naivnu pogrešku primiljenim golom, a opet nismo iskoristili brojne šanse. Ipak, dvije jesmo i konačno smo došli do pobjede nakon četiri poraza. Znali smo da će ovo biti zahtjevna utakmica, pogotovo psihološki, ali imali smo dobre reakcije, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo u potpunosti dominirali. Nismo pali ni nakon isključenja Mitrovića i sada u mnogo boljem raspoloženju čekamo dvije posljednje utakmice s Hajdukom i Istrom, u kojima ćemo tražiti pobjede za uspon na šesto mjesto - kazao je trener Gorice Rajko Vidović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2024 16:53