StoryEditorOCM
Split‘hvala im‘

HDZ-ov državni tajnik opleo po Puljcima: ‘Vidim da trgovački lanac aktivno komentira formiranje većine...‘

Piše SPLIT SD
9. svibnja 2024. - 13:59

Državni tajnik Tonči Glavina svoj je Facebook status posvetio Marijani i Ivici Puljak. U nastavku ga citiramo:

"Vidim da trgovački lanac Puljak od jučer vrlo aktivno komentira formiranje nove parlamentarne većine i istodobno nastavlja nabacivanje blatom. E sad, obično svi pregovori, bilo poslovni ili politički imaju neku prelomnu točku. Trenutak u kojoj jedna ili obe strane shvate da postoji realno samo jedno ispravno, logično i moguće rješenje.

Uvjeren sam da se taj prelomni trenutak u ovom pregovaračkom procesu dogodio 29.04., na pregovorima ljevice sa Domovinskim pokretom, a na kojima je gospođa Marijana Puljak bila jedna od glavnih pregovarača. Uvjeren sam da su kolege iz Domovinskog pokreta upravo u tom trenutku shvatili da sa gospođom Puljak i ljudima koje ona vodi oni sigurno ne mogu.

Ovim putem se javno zahvaljujem stranci Centar i trgovačkom lancu Puljak što su svojim političkim radom i zalaganjem svjesno ili nesvjesno doprinjeli bržem formiranju nove parlamentarne većine. Također im zahvaljujem što su u potpunosti uništili splitski SDP i u dobroj mjeri naštetili SDP-u na nacionalnoj razini. Prilično sam siguran da im je to i bio jedan od skrivenih ciljeva. Čestitam im na njihovim trgovačkim sposobnostima, mi svi skupa puno od njih možemo naučiti na tu temu".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 15:18