StoryEditorOCM
Zadar plusPRIPREMITE SE!

Odličan vikend u restoranu A‘mare: Vibe & Dine Friday i A‘kustična Subota!

Piše Promo
16. svibnja 2024. - 19:35

Ovaj vikend restoran A‘mare u Zadru priprema događaje koji će vas oduševiti!

17.5. Vibe & Dine Friday s DJ Matom Kokićem

U petak, A‘mare će vas razmaziti vrhunskom glazbom DJ-a Mate Kokića. Poznat po svojim energičnim setovima, DJ Mate Kokić će osigurati savršenu atmosferu za uživanje u večeri. Opustite se uz ukusna jela i osvježavajuće koktele dok uživate u zaraznim ritmovima.

18.5. A‘kustična Subota s triom Kiwi & Juan

Subotnja večer rezervirana je za akustičnu glazbu tria Kiwi & Juan. Ovaj talentirani trio stvorit će savršenu atmosferu za opuštanje uz vrhunsku hranu i piće. Njihova glazba idealna je pozadina za intimne večeri s prijateljima ili obitelji.

Zašto posjetiti Restoran A‘mare?

Restoran A‘mare je već dobro poznat po svojoj izvanrednoj gastronomskoj ponudi. Chef Tomislav Karamarko unosi duh dalmatinske i mediteranske kuhinje u svaki obrok, koristeći moderni pristup za stvaranje jedinstvenih i ukusnih jela. Isprobajte raznovrsna jela, od neodoljivih morskih plodova do vrhunskih mesnih specijaliteta. Ova kombinacija čini A‘mare savršenim mjestom za uživanje u hrani i glazbi.

Rezervirajte svoje mjesto!

Ne propustite ovaj vikend pun zabave, plesa i izvrsne hrane u srcu Zadra. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 099 737 0562 i pridružite se nezaboravnom vikendu u restoranu A‘mare.

Vidimo se u A‘mare – mjesto gdje se spajaju vrhunska hrana, odlična glazba i nezaboravna atmosfera!

02. lipanj 2024 05:59