StoryEditorOCM
KalelargaGUNJEVIĆ ILI GENDA

Udruga Grad košarke predstavila dvojicu kandidata za člana Nadzornog odbora KK Zadar, "registar birača" je zaključen, a izbori počinju u petak

Piše Zadarski.hr
2. svibnja 2024. - 12:57

Udruga Grad košarke revno obaviještava javnost o izborima njihovog člana za člana Nadzornog odbora KK Zadar. Članovi Grada košarke biraju jednog člana za NO KK Zadar i to između bivšeg dirketora KK Zadar Davida Gunjevića i nekadašnjeg tajnika UN Tornado Vice Gende. 

- Približava se vrijeme drugih demokratskih izbora. Na izbore su se javila dva kandidata: David Gunjević i Vice Genda. Mogućnost glasanja bit će otvorena od petka (3. svbinja) u 8 sati do nedjelje (5. svibnja) u 20 sati. Pravo glasa ima svaki punoljetni član Grada košarke s uplaćenim članstvom do srijede (1. svibnja u ponoć).

Glasovanje će se provesti online, korištenjem OpaVote platforme. OpaVote je sigurna internetska platforma za glasovanje koja čije značajke osiguravaju sigurnost i integritet izbora. Pouzdanost ove platforme se temelje na mjerama sigurnosti koje uključuju najsuvremenije tehnike šifriranja, čime se osigurava da podaci birača ostanu povjerljivi i zaštićeni, brzu i snažnu infrastrukturu, te slanje e-poruka za glasanje putem Sendgrida, osiguravajući pouzdanu dostavu u sandučiće birača. Ukratko, OpaVote je pouzdana platforma koju koriste razne udruge, tvrtke, škole, neprofitne organizacije diljem svijeta.

Svaki birač, tj. član Grada košarke mailom će u trenutku otvaranja glasovanja dobiti jednokratni link za glasanje putem e-pošte. Ovi linkovi su jedinstveni za svakog birača i sprječavaju neovlašteni pristup ili višestruke glasove, čime osiguravamo da svaki član može glasati samo jednom.

Iskoristite svoje pravo glasa, zajednički pokažimo kako je KK Zadar oduvijek bio naš, navijački, i da radi svojih navijača on i postoji. Iskoristimo jedinstvenu priliku da se naš glas čuje i to još dugo.

On je naš, a mi smo njegov glas!, poručili su iz Udruge Grad košarke, a na svojim stranicama objavili su i video intervjue s dvojicom kandidata koje vam donosimo u nastavku. 

 

02. lipanj 2024 09:02