StoryEditorOCM
Regijaovako brani srbiju?!

Karleuša pomahnitala: na Instagramu izvrijeđala Albance, Crnogorce, Hrvate, Bošnjake. ‘Mi smo zmijarnik...‘

Piše vijesti sd
3. svibnja 2024. - 15:53

Pjevačica Jelena Karleuša otkazala je nastup u Crnoj Gori zbog, kako je napisala, "grubog političkog uplitanja".

Karleuša je prethodno na Instagramu objavila priču koja je izazvala veliku pozornost i očito uzrokovala otkazivanje njenog nastupa u Crnoj Gori. Tom prilikom uspjela je uvrijediti sve koje je spomenula u objavi: Albance, Crnogorce, Hrvate, Bošnjake...

Očito je bila isprovocirana otvaranjem postupka za prijem Kosova u Vijeće Europe (33 glasa za, sedam protiv i pet suzdržanih), kao i neuspjehom Vučića u UN-u, gdje je pokušao spriječiti usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici.

‘Natječu se tko će nam učiniti više štete‘

“Nevjerojatno je kako su vlade okolnih malih zemalja stalno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji. I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vrijeme Srbija građanima susjednih zemalja pruža dugi niz beneficija i privilegija kada dolaze u Srbiju da žive, rade i zarađuju. Da Crna Gora po tko zna koji put glasa protiv Srbije, a da je pola Crnogoraca u toj istoj Srbiji i ne vidi nikakav moralni ili politički problem?! Pa ne glasaš ti protiv zida, nego protiv naroda i zemlje koja hrani tvoje sunarodnjake!", započela je Karleuša i dodala:

“I nije dovoljna sramotna nepravda koju nam čine svi ti mali tako što kao gomila iskreženih majmuna likuju kao kad se rani lav, kada nam se bespravno otme ogroman komad teritorija i prekrše svi zakoni UN-a, nego se još natječu tko će učiniti više štete. Jer vide da mogu podići svoj ku**ić…", napisala je.

"I nitko, ponavljam nitko nema pravo licemjerno se pozivati na devedesete jer nema ni te politike, ni te pameti...  Jer kad bi se Srbija počela pozivati ​​na nepravde devedesetih, pedesetih, četrdesetih, tridesetih, dvadesetih, na razne jasenovce, Tita i komuniste koji su nam se nakačili na grbaču i Albance i druge narode i narodnosti koji nisu imali ni puta ni vlaka, mogli bi se svi zajedno izjasniti za genocidni Balkan koji treba sravniti sa zemljom. Nuklearka i bum! Jer svakom Crnogorcu je djed Srbin, svakom Hrvatu djed je ubijao Srbe, svakom Bošnjaku djed nije došao iz Turske ili Saudijske Arabije jer smeta ono -ić i razumijevanje srpskog jezika, a svakom Albancu s Kosova djed je bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svjetskom ratu, u bandi koja je palila stoljetne srpske manastire."

‘Nadam se da divni narod Crne Gore neće...‘

“Mi smo zmijarnik, svi mi na Balkanu, zatrovani mržnjom i politikom protiv Srbije koja na*ebe kad ne reagira, a i kad reagira, samo zato što nikada nije službeno prebrojala svoje žrtve i tražila pravdu za milijune ubijenih, protjeranih, poturčenih i pokatoličenih, obespravljenih... Nikad nisam podržavala nikakvu agresiju, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva ih uvijek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji”, zaključila je.

Karleuša se potom ponovno oglasila i objavila da je nastup u Crnoj Gori otkazan.

“Nažalost, prisiljena sam otkazati najavljeno gostovanje u Podgorici zbog grubog uplitanja politike u moj nastup. Nadam se da divni bratski narod Crne Gore neće dozvoliti da razne političke struje u Crnoj Gori napadaju pjevače iz Srbije. Žao mi je što ovih dana svi možemo vidjeti kako moju zemlju napadaju, podržavaju otimanje teritorija i glasaju protiv moje zemlje i mog naroda, a onda se ljute kada netko glasno postavi pitanje – zašto, braćo?"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 16:42