StoryEditorOCM
Strani nogometpreviše kilograma

Pogledajte u što se pretvorio slavni nogometaš dva tjedna prije finala Lige prvaka, podaci na stranici kluba su lažni

Piše Sport SD
17. svibnja 2024. - 10:05
firo: 23.04.2024 Football, Football, Men First Bundesliga 1.Bundesliga BVB Borussia Dortmund - Training Selfies and autographs written after training Niklas Sule _ (Photo by J?rgen Fromme/firo Sportphoto/dpa Picture-Alliance via AFP)Jurgen Fromme/Dpa Picture-alliance Via Afp

Nogometaš Dortmunda Niklas Süle (28) našao se na udaru teških kritika zbog svoje debljine.

Njemački stoper je još od prije poznat da se bori s tim problemom, no zadnje fotografije s treninga Dortmunda šokirale su mnoge.

Naime, poznati Nijemac izgleda kao da ima problem s puno viška kilograma, no Dortmund po tom pitanju ništa ne radi.

Prema podacima na službenoj stranici Bundeslige, spomenuti stoper ima 99 kilograma, a visok je 195 cm.

Ti podaci su vjerojatno pred početak sezone, kad je imao puno manje kilograma, a danas ovako izgleda... Nije ni čudo kako se Niklas nije našao na popisu njemačkog izbornika Juliana Nagelsmanna za Euro ovo ljeto.

Brojni igrači Borussije Dortmund će 1. lipnja na Wembleyu igrati utakmicu karijere, prije svih se to odnosi na Marca Reusa i Matsa Hummelsa koji će imati priliku doći do svoje prve Lige prvaka.

Neki od igrača već u svojim vitrinama imaju najprestižniju klupsku medalju u svijetu nogometa, a jedan od njih je i Niklas koji je do Lige prvaka stigao s Bayernom 2020. godine.

Suelova fotografija koja je nastala na otvorenom treningu Borussije je zaista ostavila sve u čudu, prvenstveno zbog ogromnog trbuha iskusnog stopera.

Zaista djeluje nerealno kako izgleda Suele na samo dva tjedna uoči finala Lige prvaka, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da je igrao u zadnje vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 10:46