StoryEditorOCM
SplitOBRATITE PAŽNJU

Iz splitskog ‘Vodovoda‘ najavljena još jedna nova prometna regulacija, ovo trebate znati ako želite sačuvati živce

Piše SPLIT SD
17. svibnja 2024. - 18:40

Iz "Vodovoda i kanalizacija" najavljena je privremena prometna regulacija u Ulici Vjekoslava Spinčića i na južnom dijelu križanja Spinčićeve ulice s Ulicom Put Firula i Ivana Pl. Zajca zbog radova koji su u tijeku u gradu Splitu u sklopu "Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin“ 

- U Ulici Vjekoslava Spinčića te na južnom dijelu križanja s Ulicom Put Firula i Ulicom Ivana pl. Zajca, odnosno neposredno zapadno od Doma za starije i nemoćne Split, zbog izvođenja radova, od 16. svibnja kolnik je zatvoren za promet. 

Uz zonu radova uređen je prolaz za pješake širine 1,60 metara koji je na preglednoj karti označen tirkiznom bojom. Prolazom uz zonu radova pješaci se mogu nesmetano koristiti, osim kada se u njegovim dijelovima postepeno odvijaju radovi koji zahtijevaju njegovu zauzetost. U tim slučajevima, molimo pješake za oprez i pridržavanje privremenih uputa kako bi se osigurala njihova sigurnost. Planirano trajanje radova je do 15. lipnja 2024 - apeliraju iz gradske tvrtke.

image

Skica radova u Ulici Vjekoslava Spinčića i na južnom dijelu križanja Spinčićeve ulice s Ulicom Put Firula i Ivana Pl. Zajca

"Vodovod i kanalizacija"

Svi stanari predmetnih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova, poručili su iz "Vodovoda i kanalizacije" na svojoj službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 22:17