StoryEditorOCM
ŽivotNOVA PONUDA

U organizaciji Solane Nin održano je druženje u trgovini "Story of Salt" u Zadru

Piše PROMO
16. svibnja 2024. - 14:30

Događaj je započeo u 17 sati te je okupio širok krug sudionika koji su s interesom pratili prezentaciju nove ponude Solane Nin u Zadru.

Direktorica marketinga i razvoja poslovanja Solane Nin, Sanja Stamenić Oštrić, zajedno s Voditeljicom maloprodaje, Paolinom Radović Lovrenčić, predstavile su prisutnima novu degustacijsku turu u trgovini "Story of Salt" u Zadru. Ova inovativna ponuda namijenjena je domaćim i stranim turistima, kao i svim znatiželjnima koji žele otkriti bogatu povijest i vrijednosti Solane Nin, te im omogućiti da iz prve ruke dožive ručnu berbu, tradicionalnu proizvodnju i povijest solane na Jadranu. Degustacija slanih i slatkih delicija iz asortimana Solane Nin pružila je posjetiteljima jedinstveno iskustvo okusa i mirisa.

Događaju su se odazvali turistički vodiči iz regije Zadra i šire, kao i novinari i predstavnici Turističkih zajednica grada Zadra, Zadarske županije i grada Nina.

Zaključno druženje održano je u atriju palače Cedulin, uz podršku Turističke zajednice grada Zadra. Domaćin je poslužio domjenak obogaćen cvijetom soli, simbolom tradicije i kvalitete Solane Nin. Svi sudionici događaja dobili su poseban poklon proizvoda Solane Nin kao trajni podsjetnik na ovo edukativno i ukusno iskustvo.

Cilj događaja je promocija priče o soli Solane Nin u Zadru i upoznavanja turista s pričom o soli. Nin nastavlja svoju misiju promicanja ručno brane ekološke soli kao prepoznatljivog i kvalitetnog proizvoda, te turističke destinacije solane Nin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 13:11