StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoDobre vijesti za iduću godinu

Condor najavljuje linije prema Dubrovniku!

Piše croatianaviation.com
10. studenog 2021. - 09:14

Njemački leisure avioprijevoznik, Condor Airlines, u jučerašnjem priopćenju za medije najavio je uvođenje i dvije nove linije prema Hrvatskoj, piše croatianaviation.com

Condor Airlines jučer je najavio niz novih linija iz njemačkog grada Düsseldorfa, zračne luke na koju avioprijevoznik stavlja fokus već ove zime. Za sada je najavljeno nekoliko novih linija za ljetni red letenja sljedeće godine, uključujući i dvije prema hrvatskim zračnim lukama.

Condor planira u ljetnom redu letenja sljedeće godine prometovati prema tri hrvatske zračne luke. Split je već tradicionalno odredište ovog avioprijevoznika prema kojem će i sljedeće godine imati tri linije - iz Düsseldorfa, Frankfurta i Munchena.

Dobra je vijest da će ovaj njemački avioprijevoznik uvesti dvije nove linije. Naime, u ljetnom redu letenja sljedeće godine Condor će prometovati između Düsseldorfa i Rijeke, dva puta tjedno, a najavljen je i jedan let tjedno između Düsseldorfa i Dubrovnika.

Kako nam je potvrđeno iz same aviokompanije, na linijama prema Rijeci i Dubrovniku prometovat će zrakoplovi tipa A320, dok će prema Splitu, baš kao i ove ljetne sezone, Condor koristiti zrakoplove tipa A320, A321 te B757.

Karte na novim linijama prema Rijeci i Dubrovniku još nisu u prodaji, no iz kompanije ističu da će se to dogoditi u sljedećim danima kada ćemo znati konkretan red letenja. I Dubrovnik i Rijeka u ljetnom redu letenja imaju direktne linije prema Düsseldorfu preko njemačkog Eurowingsa.

Prije izbijanja globalne pandemije Condor je prema Rijeci prometovao jednom do dva puta tjedno na sezonskoj liniji iz Frankfurta, no ista nije u prometu od ljeta 2020. godine pa veseli povratak ovog poznatog njemačkog avioprijevoznika u Omišalj, piše croatianaviation.com

02. lipanj 2024 06:06