StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

‘Krvnik‘ Squarea na korak do naslova prvaka, nisu se dobro proveli Neven, Antonio i ostali ‘Plavi‘ u trećoj

Piše Tonči Vlašić
10. svibnja 2024. - 23:14

Nakon 6:0 pobjede kod kuće u trećoj utakmici finalne serije, prvoj u svom domu, Olmissum vodi s 2:1 u seriji na tri pobjede, te je vraški blizu po treći put upisati svoje ime na listu prvaka. Bio je najbolji u svojoj prvoj sezoni među prvoligašima, 2020. godine, a zatim slavio i iduće sezone. Potom je naslov osvojilo Novo vrijeme, a prošle godine Futsal Dinamo.

Prošle sezone Olmissum je bio domaćin u prve dvije utakmice finala, dobio prvu, ne i drugu nakon čega je izgubio obje u Zagrebu. Sad je Futsal Dinamo dobio prvu od dvije utakmice kod kuće sa 6:4 nakon produžetaka. Potom je Olmissum dobio drugu s 2:0. Hoće li se ponoviti prošla sezona kad je slabije rangirani nakon poraza u prvoj dobio iduće tri?

Zanimljivo, omiški ‘plavo zeleni‘, koji su u polufinalu izbacili Squarea, i to nakon što su izgubili prvu, a dobili drugu u Gospinom polju, potom obje kod kuće, sad u finalu nisu u zadnje dvije utakmice primili pogodak. Vinko Rozga, taj sjajni vratar Olmissuma, bio je junak polufinalnog trijumfa protiv dubrovačkog sastava, sad sjajan i u finalu. 

image

Maskota Olmissuma

Bozidar Vukicevic/Cropix
image

Neven Zonjić (Futsal Dinamo) i Josip Jurlina (Olmissum)

Bozidar Vukicevic/Cropix
image

Josip Jurlina (Olmissum)

Bozidar Vukicevic/Cropix

U trećoj utakmici za Olmissum su pogađali: Josip Kolobarić u 5., Vanha u 19., Duje Kustura u 35., Jakov Hrstić u 36., te Josip Jurlina, koji je u 38. minuti dva puta tresao mrežu Futsal Dinama za kojeg igraju Opuzenac Neven Zonjić i Dubrovčanin Antonio Konsuo. Mogu li ‘Plavi‘ do preokreta, kakav još nije viđen od kad se finale igra na tri pobjede?

Četvrta utakmica serije igra se u ponedjeljak, 13. svibnja, u Omišu s početkom u 19.15 sati. Evenutalna majstorica je u Zagrebu...

02. lipanj 2024 01:17