StoryEditorOCM
Hrvatskaprijavio je policiji

Trudnica (27) osuđena zbog nasilja nad mužem, vikala i bacala papuče na njega: Dogovorila sam dijete dati na posvajanje!

Piše VIJESTI SD
12. svibnja 2024. - 18:43

Darija (27) proglašena je krivom i osuđena zbog nasilja nad mužem (28) koji je njezine ispade prijavio policiji.

Prema ovotjednoj presudi, sve se dogodilo potkraj prosinca lani u Bjelovaru. Prvo je u 4 ujutro “putem Vibera došlo do psihičkog nasilja nad mužem od strane njegove trudne izvanbračne supruge”.

“Slala mu je uznemirujuće poruke kojima ga je vrijeđala i omalovažavala riječima: “Lažljivo govno, smeće od čovjeka, proklet bio, dopisuj se stoko prokleta”, “Je*ala te ujna, slušaj sad razbijanje, zovi policiju.”

Potom je oko 8 ujutro drugi dan u kući vikala i galamila te vrijeđala muža riječima: „Smeće, vidjela sam da se dopisuješ s drugim ženama, sada me možeš voziti baki, ja sam dogovorila dijete dati na posvajanje, nećeš ti biti tata.”

Dosad neosuđivana

Istovremeno je bacala papuče i klupko vune po stanu i udarala se rukama po nogama, a što je kod supruga izazvalo povredu dostojanstva i osjećaj uznemirenosti”, navodi se u presudi prekršajnog suca, piše Danica.hr.

Darija se nije odazivala pozivima suda, a suprug je potvrdio sve ono što piše u prekršajnom nalogu protiv nje. Osuđena je na deset dana uvjetnog zatvora i mora platiti 20 eura prekršajnih troškova.

Dosad nije osuđivana, inače bi kazna bila stroža.

Policija je tražila i da se ženu udalji iz kuće te joj se zabrani približavanje mužu i njegovo uznemiravanje, ali sudac je to odbio uz tumačenje kako”tijekom postupka nisu utvrđene okolnosti koje bi opravdavale izricanje mjere”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 16:19