StoryEditorOCM
Crna kronikaOZBILJAN INCIDENT

U tvornici oružja u Karlovcu dva radnika ozlijeđena pucnjem iz vatrenog oružja!

Piše vijesti sd
7. svibnja 2024. - 13:37

Dvije osobe su ozlijeđena pucnjem iz vatrenog oružja u pogonu karlovačkog proizvođača oružja HS Produkt, neslužbeno doznaje Jutarnji list. Prema informacijama kojim rasposlažemo incident se dogodio prilikom testiranja oružja, a je li pošlo po zlu zbog tehničkog kvara na oružju ili zbog neopreznog rukovanja utvrdit će se policijskom istragom. Djelatnici karlovačke policije su u pogonu tvornice, te se provodi očevid nakon kojega će biti poznato više detalja. Prije njih intervenirali su djelatnici Hitne medicinske službe, koji su dvojicu radnika prevezli u Opću bolnicu Karlovac.

Ozlijeđeni radnici nisu životno ugroženi, potvrdila nam je to dr. Ivana Kovačić, ravnateljica Opće bolnice Karlovac.

- Mogu potvrditi da smo zaprimili dvije ozlijeđene osobe koje su obrađene kroz naš Objedinjeni hitni prijem, jedna je nakon previjanja puštena na kućnu njegu, a druge ima ozljede šake te je još u obradi. Vjerojatno će se i u drugom slučaju raditi o lakšim ozljedama, no vidjet ćemo nakon obrade - rekla nam je dr. Kovačić, dodajući da se radi o muškarcima u dobi između 50 i 60 godina i ne želeći ulaziti u okolnosti pod kojima su te ozljede nastale.

Ravnatelj zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije Perica Vucelić nije htio iznositi detalje slučaja s obzirom na to da se radi o tvornici za proizvodnju oružja. Čeka se službena informacija PU karlovačke o događaju, a upit smo poslali i direktoru HS Produkta Željku Pavlinu, te ćemo također objaviti odgovor čim ga dobijemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 00:35