StoryEditorOCM
Crna kronikagdje će im duša?

Ovaj muškarac je automobilom udario Danku: tijelo su ubacili u prtljažnik, kiselinom čistili krv...

Piše Vijesti SD
4. travnja 2024. - 11:32

Prema informacijama "Blica", u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je provedena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

Prema planu rada tvrtke, bilo je poznato tko je vozio automobil u kritičnom vremenu, provjerom baznih stanica, što je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubojstvo - izjavio je izvor "Blica".

Prema izvješću Informera, dvojica radnika koji su tog dana koristili automobil i obavljali poslove u Banjskom polju, vozili su izuzetno brzo i udarili djevojčicu koja je očito zalutala iz dvorišta.

- Stajala je usred puta, naletjeli su na nju punom brzino. Umjesto da joj pomognu, izvukli su je i stavili u prtljažnik. Odvezli su dijete na odlagalište i tamo ga bacili. Prvo su ga prekrili smećem kako ne bi bilo primjetno, a zatim su otišli i dogovorili se da detaljno očiste automobil kiselinama i kemikalijama kako bi uklonili tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i korištenjem posebnih lampi utvrđeni su tragovi krvi. Kasnije je utvrđeno da krv pripada Danki - navodi se u Informeru.

Navodno, više su se puta vratili na odlagalište kako bi dodatno zakopali tijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 19:59