StoryEditorOCM
Crna kronikapostoje fotografije

Osumnjičenici policiji prepričali detalje ubojstva, oglasio se brat jednog od njih: ‘Zna se da voli popiti...‘

Piše Vijesti SD
4. travnja 2024. - 11:56

Za ubojstvo Danke Ilić (2), za kojom je pola Europe tragalo deset dana, osumnjičeni su, prema informacijama Kurira, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot.

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, udario dvogodišnju djevojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio s njim.

Za Kurir se oglasio i brat D.D., koji je u šoku.

- Moj brat je od jučer u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne znam, nitko nam ništa ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije. Dejan nije oženjen, tu je po selu, nije nikada pravio velike probleme, ali je poznato da voli popiti. Za ovako nešto nikada nismo mislili da bi bio sposoban, rekao je brat. 

Prema informacijama susjeda, Srđan je razveden i dugo već radi u Vodovodu.

Razveo se prije oko godinu dana, ima sina i snahu, a oni imaju djevojčicu. Ima unuku, ne znam kako je moglo doći do toga da mu takva ideja padne na pamet, nadam se da to nije istina - rekla nam je jedna susjeda iz Luke.

Kurir je jučer ekskluzivno fotografirao osumnjičene s inspektorima u Banjskom polju, fotografije pogledajte OVDJE

Inspektori su ih doveli na mjesto zločina, odnosno na mjesto gdje su vjerojatno autom pregazili malu Danku. Na slikama se vidi kako oni pokazuju inspektorima odakle su došli, gdje su je udarili, ali i kuda su potom otišli s njenim tijelom - rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 03:00