StoryEditorOCM
Više od sportasjećate li se?

VIDEO Pogledajte snimku za povijest: Ovo je bio prvi Modrićev gol u karijeri, mlađahni Luka proslavio ga je saltom

Piše Sport SD
18. svibnja 2024. - 22:35

Luka Modrić otići će u povijest kao vjerojatno najveći igrač s ovih prostora, a njegova bogata karijera koja ga je iz Dinama, preko Tottenhama odvela do Real Madrida započela je 2003. godine u mostarskom Zrinjskom.

Te sezone je hrvatski maestro odigrao svoju prvu seniorsku sezonu u karijeri, a za nju će reći da je bila ključna u njegovom nogometnom razvoju. Golgeterski konto otvorio je na utakmici Zrinjskog protiv Orašja, koja je završila pobjedom "plemića" 5:3.

Snimka je nedavno ponovo završila na internetu, a možete ju pogledati OVDJE.

Modrić je sjajno ispratio akciju i lagano poentirao u praznu mrežu sa samo nekoliko metara, a na pogodak je proslavio saltom. Bio je to službeni statistički start u karijeru u kojoj će prikupiti gotovo sve moguće klupske i individualne nagrade.

Njegova je bogata karijera ovih dana na velikoj prekretnici jer mu uskoro istječe ugovor, no po svemu sudeći trebao bi produljiti s Real Madridom na još godinu dana. S Kraljevskim klubom dosad je osvojio čak 25 trofeja, a mogao bi još jedan u finalu Lige prvaka. Sve to započelo je epizodom u Zrinji.

- Navijači su me proglasili najboljim igračem kluba, zbog moga ponašanja i doprinosa ekipi. Liga je jako zahtjevna fizički i igraču od 18 godina teško se razviti, a suci me nisu štitili. Nakon te sezone više se ničega nisam bojao - rekao je Modrić jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:04