StoryEditorOCM

Ovakvog Đokovića još nismo vidjeli, nakon koncerta Severine otišao u Crnu Goru i kao klaun izašao na ulice Tivta

Piše Sport SD
2. svibnja 2024. - 08:33

Novak Đoković ovih se dana opušta na jugu Jadrana, daleko od teniskih terena. Prvo je ‘uhvaćen‘ na koncertu Severine u Dubrovniku gdje je bio poseban gost.

"Uno Momento", "Tarapana", "Dobrodošao u klub" i druge hitove pjevala je publika u glas s poznatom pjevačicom u dubrovačkom klubu Revelin. Ipak, najviše pozornosti privukao je srpski tenisač, kojeg je jedan od obožavatelja snimio kako sa strane pleše na stihove "Tarapane".

A potom je Đoković otišao i malo južnije, do Crne Gore, gdje je u Tivtu oduševio djecu. Pazite sad, prvi tenisač svijeta odijenuo se u klauna. Da, pravog klauna. Ljubomorni zapadni mediji često su Đokovića prozivali zbog ‘klauniranja‘ na terenu, valjda bi bilo bolje da je obični, konfekcijski zapadnjački robot. No, Đoković radije voli pokazati da ima duha, pa svidjelo cse to nekome ili ne.

Pokazao je to i sada na ulicama crnogorskog grada, a oduševljena djeca dobilam su priču za povijest. GAleriju fotografija objavio je crnogorska borba.me.

Pred Đokovićem je pokuaj da osvoji Roland Garros i Wimbledon, ali i Olimpijske igre. Vidjet ćemo koliko će mu na tome putu pomoći ovakav način ‘priprema‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 01:27