StoryEditorOCM
Više od sportaide mu dobro

Najšokantniji hrvatski rekorder, zbog kojeg je ‘prodimila‘ Blanka Vlašić, ljubi atraktivnu fitness influencericu

Piše Sport SD
13. svibnja 2024. - 16:07

Velika vijest za hrvatsku atletiku stigla je za vikend iz Kranja, s mitinga challenger kategorije Continental Toura. Daljaš Filip Pravdica, poletio je u Sloveniji do spektakularnih 8,35 metara! Tim rezultatom srušio je hrvatski rekord koji je od 2002. godine držao Siniša Ergotić (8,23), te ispunio normu za Olimpijske igre u Parizu.

I ne samo to, došao je time na treće mjesto ovogodišnje svjetske ljestvice, te na drugo mjesto u Europi, odmah iza olimpijskog i svjetskog prvaka Miltiadisa Tentogloua (8,36). Nema sumnje, 28-godišnji član zagrebačke Mladosti uz ovakvu je formu kandidat za odličje na skorašnjem EP u Rimu u lipnju.

image
Ronald Gorsic/Cropix

Vjerujemo kako i brojne veseli kako će Hrvatska na OI u Parizu imati još jednog predstavnika u "kraljici sportova", a na velikom uspjehu čestitala je i Blanka Vlašić, reagirala je emotikonom kojemu "vrije mozak".

image

blan vla

Osim nje javili su se i Sandra Elkasević (Perković), Ivana Španović, Jana Koščak, kao i brojni drugi strani sportaši.

Pravdica je rođen u Rijeci, ali već duže godina živi u Zagrebu gdje radi na "sto strana". Sate, ili bolje rečeno dane provodi na atletskom stadionu HAAK Mladosti gdje trenira mlađe uzraste, a pored toga je i kondicijski trener u Lokomotivi. Izgleda kako Filipu ide dobro i u ljubavi, jer ljubi zgodnu fitness influencericu Mateu Detelić.

Na Instagramu je prati skoro 30 tisuća ljudi, a mlada Zagrepčanka na profilu često objavljuje svoje treninge i savjete za idealnu liniju. Osim toga, nedavno je bila i na atletskim pripremama u Mariboru. No, i sama je priznala kako je ona teški rekreativac te je pustila suze, krv i znoj na treninzima koje je radila s puno mlađima od nje.

Tamo je išla kao podrška svom Filipu koji je bio u funkciji trenera, a Matea se odvažila te snimila video u kojem je pokazala koliko je bilo teško...

image

Natjecanje u skoku u dalj u sklopu 73. Boris Hanzeković memorijala (2023.), proglašenje pobjednika

Damir Krajač/Cropix
image
Marko Miscevic/cropix/Cropix
image
Marko Miscevic/cropix/Cropix
image
Zeljko Puhovski/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 04:23