StoryEditorOCM
Hajdukzanimljiva lista

Tko će biti novi trener Hajduka? Kladionice objavile koeficijente, na listi se našla zanimljiva imena

Piše SPORT SD
10. svibnja 2024. - 11:15

Kada se priča o temi novog Hajdukovog trenera, svatko ima jako mišljenje. Možda i jače nego kad se govori o igračima. Svatko ima svoje mišljenje, svoje kriterije, svoje ime koje će sigurno odvesti Hajduk do najviših visina. 

Pogotovo je sad ta rasprava pojačana na maksimum, uprava Hajduka razmišlja o novom treneru za iduću sezonu, glavna im je to briga ovih dana. Svi navijači bi rado "stručno" posavjetovali upravu, gurnuli ih u pravom smijeru u njihovom odabiru.

Jure Ivanković tek je v.d., grije stolicu, drži trenersko mjesto zauzetim do kraja sezone, a kladionice su sada objavile koeficijente na neka trenerska imena koja su se u zadnje vrijeme spominjala kao potencijalni treneri.

Lista ima 23 imena i poprilično je zanimljiva. Glavni favoriti su redom Goran Tomić, Nenad Bjelica i Matjaž Kek. To su imena koja se često spominju kao želje navijača. Goran Tomić je nedavno potpisao novi ugovor s emiratskim Al Bataehom. Nenad Bjelica je nedavno dobio otkaz u Union Berlinu, dok je Matjaž Kek skoro šest godina izbornik Slovenije.

Ipak, neke dosta zanimljive osobe su dospjele na listu.

Primjerice, Feđa Dudić, za kojeg su s Poljuda demantirali ikakav interes, ima kvotu 25 da će postati novi trener na Poljudu. Na listi se našao i Željko Sopić, malo je vjerojatno da će Rijeku zamijeniti Hajdukom na ljeto. Nije ni Jure Ivanković izostao, valjda ima onih koji smatraju da nije u Hajduku tek vršitelj dužnosti, nego da mu se sprema ozbiljnija uloga.

Uglavnom, da sada ne "drobimo" o svakom imenu posebno, zanimljivu listu pogledajte ispod.

Budući trener Hajduka - koeficijent

Goran Tomić - 5

Nenad Bjelica - 6

Matjaž Kek - 8

Ivan Jurić - 10

Gonzalo Garcia - 15

Gabrielle Cioffi - 15

Paolo Tramezzani - 20

Krešimir Režić - 25

Slaven Bilić - 25

Vahid Halihodžić - 25

Feđa Dudić - 25

Ante Šimundža - 30

Željko Sopić - 40

Jure Ivanković - 50

Goran Sablić - 50

Marijan Budimir - 50

Valdas Dambrauskas - 50

Luka Elsner - 50

Darko Milanič - 50

Vladimir Petković - 80

Stjepan Tomas - 80

Zoran Vulić - 100

Mircea Lucescu - 150

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 06:53