StoryEditorOCM
HajdukGol(obradi)

Pogledajte spektakularan pogodak sina Hajdukove legende, projektil kojeg je zabio Dinamu. Krv nije voda

Piše Sport SD
15. svibnja 2024. - 16:01

Noa Skoko (18) spektakularnim je pogotkom spasio Hajduk poraza u juniorskom prvenstvenom derbiju s Dinamom odigranom na Poljudu (1:1). U 54. minuti susretadalekometni projektil Skoke se od grede odbio u gol. Prethodno je Zlatan Koščević u 6. minuti iskoristio grešku obrane domaćih i doveo goste iz Zagreba u vodstvo.

Nije Skokin pogodak u konačnici spriječio slavlje "modrih", ovaj bod je Dinamu bio dovoljan da osigura novi naslov prvaka. Tri kola prije kraja Dinamo ima devet bodova više i bolji međusobni skor od Hajduka, tako su gosti u gradu pod Marjanom osigurali naslov prvaka. No, pogodak sina legende "bijelih" Josipa Skoke vrijedi pogledati. Odmah su i u Hajduku objavili snimku pogotka. Krv očito nije voda.

Talentirani mladi Noa već je debitirao za seniore Hajduka prije par tjedana u okršaju s Rudešom na Poljudu (5:1). A iako je bio mlađi od većine suigrača, već je prošle sezone veznjak Skoko nastupao za juniore Hajduka na putu do finala UEFA Youth League. Ako mu se karijera nastavi razvijati ovim tempom i smjerom, ako nastavi naporno raditi, poput oca, smiješi mu se lijepa karijera.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 00:10