StoryEditorOCM
Hajduktrener hajduka

Jure Ivanković: Izgledali smo kao tim. Mladi igrači su me redom zadovoljili. Bili su dobri i dat ćemo im još prilike

Piše slaven alfirević
12. svibnja 2024. - 22:06

Jure Ivanković, trener Hajduka je kazao:

- Osim otvaranja utakmice, bilo je sve jako dobro s naše strane, imali smo veliku želju i tražili pobjedu, bili smo blizu pred kraj utakmica i da pobijedimo. Ukupno je utakmica za nas bila pozitivna, kao da je prava natjecateljska, svi su me zadovoljili...

Ovo je ipak susret koji je obilježio i Ivan Perišić?

- Svakako, zadovoljan sam zbog Perišića, donio nam je mnogo i pravi je uzor mladim igračima, vide se njegove kvalitete i da je veliki igrač i da nam pomaže na najbolji mogući način.

Što je bilo kod isključenja Tramezzanija?

- Te se stvari događaju na utakmica, on se naljutio, jer su dvojica igrača ostala ležati na terenu, ali to je procjena suca hoće li prekinuti utakmicu. To se, rekoh, događa na utakmicama, kasnije smo normalno popričali...

Riječ-dvije o Brekalu i mladima? Jurak je unio brzinu i energiju.

- Brekalo je odigrao dosta dobru utakmicu i bio je vrlo aktivan. Mladi igrači su me također redom zadovoljili. Bili su dobri i dat ćemo im još prilike koliko budemo mogli.

Što vam znači ovaj rezultat?

- Više nam znači što smo izgledali kao tim, to mi pokazuje da smo na dobrom putu i da nema nebitne utakmice za Hajduk, ni za momčad, ni za pojedinca - Ivanković je konačno mogao biti zadovoljan.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 11:36