StoryEditorOCM
Hajdukkapetan u puli

Filip Krovinović: Idemo vratiti navijačima za sve što su nam dali ove sezone. U nove pobjede

Piše toni bilić
12. svibnja 2024. - 23:12

Filip Krovinović je u Puli protiv Istre 1961 ponio Hajdukovu kapetansku traku, nije uspio odvesti momčad do pobjede na Aldo Drosini.

- Prerano smo primili gol, nemamo tu što reći. Dobra je stvar što smo smogli snage i imali bolje prilike da preokrenemo utakmicu. Zahvaljujem vjernim navijačima koji su došli i svojim suigračima koji su dali sve od sebe. Čestitke mladim igračima koji su ušli, jako sam sretan zbog njih, što su se snašli u tom kratkom periodu – kazao je Krovinović.

Hajduk je vrlo loše počeo utakmicu, u prvih deset minuta je primio dva gola, no drugi je poništen zbog zaleđa.

- Ne bih rekao da je to bilo najgorih 15 minuta, ali sigurno nije bilo dobro. Jednostavno se tako dogodilo, Istri je poništen drugi gol, ali na kraju smo se stabilizirali, kontrolirali utakmicu više nego protivnik, no nismo zabili naše prilike. To je tako, ostaje žal, ali idemo dalje. Mislim da smo zaslužili pobjedu, no lopta nije ušla u gol, ući će sljedeću utakmicu. 

"Bijeli" se sljedeće nedjelje protiv Gorice opraštaju od domaće publike za ovu sezonu.

- Moramo nastaviti raditi, biti profesionalci do kraja. Predstavljamo velik klub, tako se trebamo i ponašati. Čeka nas zadnja utakmica na Poljudu, idemo vratiti navijačima za sve što su nam dali ove sezone. U nove pobjede – zaključio je Krovinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 13:06