StoryEditorOCM
Hajdukopasno

Dramatično upozorenje Torcide igračima Hajduka, istakli transparent, jasno je na koga se odnosi, ovo još nismo vidjeli

Piše S. A.
12. svibnja 2024. - 20:41

Dramatično upozorenje od strane navijača Hajduka, s tribine na kojoj je Torcida, je odaslano igračima koji su ostali izvan zapisnika utakmice Istre 1961 i Hajduka.

- Pozdrav ‘ozlijeđenima‘, vidimo se u Splitu - piše na transparentu.

Čini se da torcidaši drže kako ih iz kluba ‘maslaju‘, ne vjeruju da je baš toliko ozlijeđenih igrača. O tome je prije utakmice govorio Goran Milović, član Hajdukovog stožera.

- Nažalost zadnjih dana na treningu se dogodilo nekoliko mehaničkih ozljeda na koje ne možete utjecati. Imamo pet-šest juniora i jednog kadeta, zadnje tri utakmice bez rezultatskog imperativa nam je cilj afirmirati što više mladih igrača i dati im priliku. Oni to moraju zaslužiti radom i kvalitetom, ne dolazi se tek tako do prilike u seniorima Hajduka. Drago mi je da imamo dosta naših momaka i nadam se da će ih što više dobiti priliku - kazao je za Hajduk.hr.

Stoga je na klupi s rezervnim igračima gomila golobradih juniora.

Očito su navijaču Hajduka procijenili da u situaciji kada je utakmica rezultatski nebitna neki od prvotimaca glume ozljede. No, svakako je zabrinjavajuće kada navijači kluba igračima tog istog kluba šalju ovakva upozorenja.

image

Poruka Torcide

S. A./
image
Goran Sebelic/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix

A u sjeni poruke s tribina evo i zanimljiv detalj. Završnih 13 minuta za braću, bratski dvoboj hajdukovaca, Mario za Istru 1961, a Filip za Hajduk. Bit će sretna obitelj Čuić u Tomislavgradu, u susjednoj BiH, braća su zaigrala zajedno, doduše u istom trenutku su ušli na igralištu, ali na suprotnim stranama. Obojica su preko Tomiislava bili u juniorima Hajduka, Mario je sad na kaljenju u Istri, a Filipu istječe ugovor u Hajduku...

Podatak da se notira da su ušli u igru u istoj minuti, svaki na svojoj strani, kao po dogovoru. I onda odmah i žuti karton za Filipa, bio je oštar prema Majstoroviću.

Neka se čuje za Čuiće...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 10:56