StoryEditorOCM
Domaći nogometdruštvene mreže

Dok slavi titulu, misli na Hajduka: najbolji hrvatski skijaš nije propustio priliku, bocnuo je Bijele, pogledajte objavu

Piše Sport SD
12. svibnja 2024. - 12:00

Dinamo je jučer pobjedom protiv Osijeka na Maksimiru (1:0) osigurao novi naslov prvaka, pobjednički pogodak postigao je kapetan Modrih Arijan Ademi u 72. minuti.

Dva kola prije kraja Dinamo ima 78 bodova i nedostižan je za drugoplasiranu Rijeku koja je nakon poraza u Varaždinu (3:1) ostala na 71 bodu. Za Dinamo je ovo sedmi uzastopni naslov prvaka, a 18. u posljednjih 19 sezona.

Navijači Dinama slave, a na društvenim mrežama oglasio se i najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić. Poznat kao veliki navijač Dinama, Zubčić nije propustio priliku ‘bocnuti‘ Hajduk i njegove navijače, objavio je fotografiju fritula.

image

Foto: Screenshot Instagram

Nije ovo prvi ‘okršaj‘ Zubčića s Hajdukom, podsjetimo, prije tri godine nije mu dobro sjela izjava bivšeg hajdukovca Nikole Vlašića koji je u to doba igrao za West Ham, a uoči europske utakmice protiv Dinama.

- Sad smo u poziciji da izbacimo Dinamo iz Europske lige i to je velika želja za svakoga u Hajduku, kao i za mene. Ali, ne razmišljam previše o tome, više sam fokusiran na West Ham, želim igrati i pobjeđivati, izjavio je Vlašić.

- Bravoo! Ovako razmišlja jedan ‘pravi‘ sportaš - uzvratio je Zubčić Vlašiću.

Prošle godine su navijači Dinama, nakon osvojene titule, povukli ‘originalan‘ potez pa ispekli fritule, snimili se kako to rade i onda ih navodno odaslali na razne adrese vezane za Hajduk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 00:32