StoryEditorOCM
SplitNOĆNA OPERACIJA

Puljka u KBC-u Split operiralo dvoje liječnika - političara iz suprotstavljenih tabora! Marijana: ‘Čeka ga dug oporavak‘

Piše Ana Pivčević
13. svibnja 2024. - 11:16

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak kasno sinoć je operiran u splitskom KBC-u zbog ozljede koju je ‘zaradio‘ na izletu, a operaciju su obavili liječnici i kolege političari SDP-ovac Mišo Krstičević i HSP-ovac Luka Roguljić.

Supruga gradonačelnika Marijana Puljak ispričala nam je kako su jučer bili kod prijatelja u blizini Slunja i da se gradonačelniku tamo dogodila nezgoda.

- Šetao je po imanju i poskliznuo se. Osjetio je jaku bol u koljenu i shvatila sam da je nešto ozbiljnije. Sjeli smo u auto i pravac splitska bolnica do koje nam je trebalo oko dva i pol sata vožnje - kazala nam je Marijana Puljak. 

Dodala je da je dijagnoza ruptura tetive mišića te da je po dolasku u splitski KBC odmah poslan u operacijsku salu. Gradonačelnika čeka i dug oporavak.

Podsjetimo, o gradonačelnikovoj ozljedi jutros je izvijestila supruga Marijana. 

Ivica Puljak se ozlijedio na izletu, kasno sinoć operiran je u KBC-u Split. Marijana: ‘Hvala dežurnoj ekipi bolnice...‘

Iz KBC-a Split su javili kako je na Objedinjeni hitni bolnički prijem sinoć je zaprimljen splitski gradonačelnik zbog rupture tetive kvadricepsa. Odmah je operiran te se trenutno oporavlja na Zavodu za ortopediju i traumatologiju Klinike za kirurgiju.

image

Dr. Mišo Krstičević (SDP)

Duje Klarić/Cropix
image

Dr. Luka Roguljić (HSP)

Ivo Ravlić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 07:31