StoryEditorOCM
Crna kronikaprimošten

Jedva punoljetan vozio pijan i izletio s ceste: troje mladih ozlijeđeno u prometnoj nesreći

Piše K. G.
13. svibnja 2024. - 10:10

Iz Policijske uprave šibensko-kninske u ponedjeljak ujutro objavili su detalje prometne nesreće koja se u nedjelju rano ujutro dogodila u Primoštenu Burnjem, točnije u mjestu Supljak

Troje ozlijeđenih u slijetanju automobila s ceste u primoštenskom zaleđu, morali intervenirati i vatrogasci

- Dana 12. svibnja oko četiri sata u Primoštenu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede a jedna osoba lakše tjelesne ozljede, kazali su u policiji:

- Prometna nesreća se dogodila na način da je 19-godišnjak, kojem je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 1,00 g/kg, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, ulaskom u zavoj nije prilagodio brzinu kretanja vozila vidljivosti te osobinama ceste, uslijed čega dolazi do slijetanja vozila s ceste na kameno travnatu površinu.

U Općoj bolnici u Šibeniku 19-godišnjem vozaču  i 20-godišnjem putniku su konstatirane teške tjelesne ozljede te su zadržani na bolničkom liječenju dok su 21-godišnjem putniku okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 19-godišnjeg vozača podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

23. svibanj 2024 16:51