StoryEditorOCM
Crna kronikana meti su im bile žene

Dobar posao vodičkih i drniških policajaca, uhitili četveročlanu bandu koja je harala po kućama

Piše K. G.
8. svibnja 2024. - 08:49

Dobar posao napravili su vodički i drniški policajci su vrlo brzo stali na kraj četveročlanoj bandi koja je harala po županiji koncem travnja i početkom svibnja.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave šibensko-kninske, u suradnji Policijske postaje Vodice i Policijske postaje Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad četiri osobe starosti od 24 do 52 godine osumnjičene za tri krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako su osumnjičeni u vremenskom razdoblju od 30. travnja do 2. svibnja, radi pribavljanja materijalne koristi, u Pirovcu iskoristili odsutnost 79-godišnje vlasnice i iz obiteljske kuće otuđili mobilni telefon i 100 eura,

Sličnu rabotu izveli su u Tribunju, gdje su iskoristili odsutnost 59-godišnje vlasnice i iz obiteljske kuće otuđili zlatni nakit i novčani iznos od 1.200 eura.

Posljednju krađu banda je izvršila u Tepljuhu gdje su s 82-godišnjakinjom razgovarali iza obiteljske kuće dok je jedan osumnjičeni ušao u njenu kuću i otuđio novčani iznos od 200 eura.

- Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- rekli su u šibensko-kninskoj policiji.

23. svibanj 2024 22:58