StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSEKSI VLATKA

Vlatka Pokos otkrila gola bedra na stolu za masažu: Žena od afera je moje srednje ime. Apsolutno i ludo sam zaljubljena

Piše I. P.
3. svibnja 2024. - 16:14

Nakon što se doznalo da ljubi glavnog tajnika ragbi saveza Hrvatske, Većeslava Holjevca, unuka bivšeg zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca, a zbog kojeg se iz Irske vratila u Hrvatsku, Vlatka Pokos najavila je i izlazak novog singla. Kako kaže, "žena od afera", je njeno srednje ime. 

- Uskoro izlazi moja nova pjesma nastala u suradnji s mladom, fenomenalnom ekipom - napisala je Vlatka na svojoj društvenoj mreži u opisu seksi videa koji je objavila, a na kojem otkriva gola bedra dok sjedi na stolu za masažu.

- Da, da, apsolutno i ludo zaljubljena i uživam u svakom trenutku. Ljubav je najmoćnij osjećaj na svijetu. A posebno kad upoznate muškarca koji vam daje podršku u svemu onom što radite i što doista jeste - napisala je Vlatka i dodala kako u međuvremenu uživa u opuštanju u jednom centru za masažu u Zagrebu.

Podsjetimo, Vlatka je ranije otkrila da je ljubav sa sportašem iz Zagreba bila fatalna na prvi pogled, jer su se upoznali na letu iz Dublina u Hrvatsku. Njezin ju je novi odabranik oborio s nogu šarmom i izgledom. 

image

Vlatka Pokos i njen novi dečko Većeslav Holjevac

Ivo Ravlić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 15:24