StoryEditorOCM
Zvijezde onlineDavid Corenswet

Jeste li vidjeli fotografiju novog Supermena? Nisu svi oduševljeni: ‘Kostim izgleda velik za ovog glumca‘

Piše SCENA SD
7. svibnja 2024. - 10:43

Prije dva mjeseca je počelo snimanje filma o kultnom junaku, a premijera je planirana za sredinu 2025. godine. Sada je James Gunn (57),  redatelj i suvoditelj DC Studios, objavio fotografiju novog Supermana. Nakon toga je i  David Corenswet (30), glumac u ulozi Supermena,  također objavio snimku.

U skladu sa Supermanovom zamjenom, Corenswet očito simbolično stavlja čizme na sliku - kao da želi pokazati da je spreman za akciju.

"Odijelo je tako lijepo", "Bravo", "Jedva čekam film", "Odličan kostim",  "Srce mi je ustreptalo kada sam ovo vidjela. Tako sam uzbuđena", samo su neki od komentara pratitelja.

Ali ne izgledaju svi obožavatelji zadovoljni onim što je prikazano.

Na primjer, postoje i komentari poput "Želimo Henryja" ili "Kostim izgleda velik za ovog glumca".

Corenswet je nasljednik Henryja Cavilla (41), koji je prethodno utjelovio Supermena u nekoliko filmova. Za Corensweta je ovo prva velika glavna uloga blockbustera. Uz njega glumi i Rachel Brosnahan (33), poznata iz "Čudesne gospođe Maisel", koja je Lois Lane.

Supermanovo odijelo izgleda istrošeno i prljavo na slici koja je sada objavljena. To bi moglo ukazivati na to da će se Corenswet možda morati suočiti s nekim borbenim izazovima u novom filmu "Superman". Radnja filma je još nepoznata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 18:30