StoryEditorOCM
Društvena mrežaIZ SAD-A U DUBROVNIK

Netflixova zvijezda iz Amerike se preselila u Hrvatsku pa se razočarala: Ovo je najgora stvar ovdje

Piše I. P.
3. svibnja 2024. - 15:30

Influencerica Julie Theis, koja se proslavila u Netflixovom reality showu "The Trust: A Game of Greed", a koju na TikToku prati pola milijuna ljudi, preselila se iz Amerike u Dubrovnik.

- Mislit ćete da sam totalno skrenula kad vam ispričam kako sam se preselila u Hrvatsku. Originalni plan je bio da se preselim u Los Angeles. Riješila sam se stana, prodala sav namještaj, kupila novi auto da se mogu vozati u L.A.-ju... No stvorila mi se neka tjeskoba oko odlaska u L.A. Odlučila sam meditirati i bilo je jasno da mi je svemir rekao da ne idem u L.A. OK, neću ići, ali što da radim kad sam upravo prodala sve što imam? Svemir mi je rekao da se preselim u Hrvatsku - rekla je Julie.

Na TikToku je pokazala svoj novi stan u Dubrovniku, a komentirala je i cijene namirnica u Hrvatskoj.

- Cijene su slične kao u Americi kad je riječ o restoranima, ali išla sam na neka skuplja mjesta. U dućanima je sve jeftinije - rekla je.

Zatim je otkrila što joj se najviše ne sviđa.

- Volim Hrvatsku, ali, dajte, ljudi, morate prestati pušiti. Kosa mi miriše kao pepeljara. Da ne govorim o odjeći. U Americi nije dozvoljeno pušiti ni na javnim mjestima jer je pušenje loše i za druge ljude oko vas - požalila se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 14:10