StoryEditorOCM
KošarkaRADOST LOPTANJA POD OBRUČIMA

Pet na pet peti petog, prvakinje su u Požegi, doprvak je u Gospinom polju

Piše Tonči Vlašić
5. svibnja 2024. - 11:26
Tea Perić (Ragusa), Jakov Vujičić (Dubrovnik), Iva Todorić (Ragusa) i Petar Dubelj (Dubrovnik)Tonči Vlašić/

Košarkašice Raguse su ove nedjelje u Požegi, a košarkaši Dubrovnika u Gospinom polju. Je li im danas završava sezona 2023./24., ili će je nastaviti? U polufinalu doigravanja košarkašica za prvaka Plamen Požega – Ragusa 1:1. Igra se na dvije pobjede. Ragusa je prije osam dana dobila utakmicu u Požegi, u srijedu je Plamen Požega uzvratila u Gospinom polju. I četvrtfinale doigravanja za prvaka košarkaša se igra na dvije pobjede. Split nakon prve utakmice na Gripama vodi 1:0.

Majstorica polufinala Plamen Požega – Ragusa počinje u 17 sati, a lopta u drugoj utakmici četvrtfinala Dubrovnik – Split podbacit će se u 19 sati.

Ove sezone Plamen Požega – Ragusa 1:0 u Kupu, 2:2 u prvenstvu. Plamen Požega je osvajač Kupa Ružica Meglaj Rimac, Ragusa je aktualni prvak. Ove sezone Dubrovnik – Split 0:4 u prvenstvu. Dubrovnik je povratnik u najveći rang, lovio je ostanak, a ulovio doigravanje za prvaka, a Split je aktualni doprvak. Prva utakmica ove sezone u Gospinom polju 72:76, a prije tri dana na Gripama 60:60 u 28. minuti…

23. svibanj 2024 13:48