StoryEditorOCM
ZagoraLUDILO U GLAVI

Nezapamćen kaos u Zagori: radnica noćas porazbijala fast-food, pa policajca udarila šakom u glavu! Tu napad nije stao...

Piše Dalmacija SD
3. svibnja 2024. - 11:06
Na ženskim osobama i u objektu policijski službenici su uočili tragove nalik na krvNikolina Vuković Stipaničev/Cropix/Ilustracija

Vrgorski policajci su noćas oko 2 sata primili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u objektu brze hrane i zatražen je dolazak policije na mjesto događaja.

- Dolaskom policijskih službenika je ispred objekta zatečen muškarac, a dvije žene su se nalazile unutar objekta. Policijski službenici uočili su da se žene nalaze u vidno alkoholiziranom stanju, te da je u objektu razbacan i razbijen dio inventara.

Na ženskim osobama i u objektu policijski službenici su uočili tragove nalik na krv. Na zapovijed policajaca da prestanu s razbijanjem, jedna od žena je odbila zapovijed i kada je policijski službenik ušao u objekt uhvatila ga za košulju, te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta.

U cilju zaustavljanja daljnjeg napada, nad ženom su uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje), međutim ona je i dalje nastavila s aktivnim otporom i vrijeđanjem policijskih službenika. Nakon toga i muškarac koji se nalazio izvan objekta napada policajca i udara ga šakom u glavu radi čega su i nad njim uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje).

Međutim, muškarac je nastavio s pružanjem aktivnog otpora i uputio je prijetnje smrću policijskim službenicima.

Sve tri osobe su dovedene u službene prostorije, utvrđeno je da se nalaze pod utjecajem alkohola. Utvrđena koncentracija alkohola u organizmu kod muškarca iznosila je 1,56 promila, a kod ženskih osoba 1,66 i 2,23 promila.

Pružena im je liječnička pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanje i obaviti će se očevid - naglašavaju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 10:40