StoryEditorOCM
ObalaSLUŽBE U AKCIJI

Noćni krš i lom na Jadranskoj magistrali: nova teška nesreća na crnoj točki kod Makarske gdje je u ponor sletio autobus

Piše Dalmacija SD
1. svibnja 2024. - 07:32
Na mjesto nesreće odmah su izišli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Makarska, njih trojica s jednim vozilom, ekipa Hitne medicinske pomoći i policajciDuje Klarić/Cropix/Ilustracija

Nova teška prometna nesreća dogodila se noćas na kolniku Jadranske magistrale, u njoj su ozlijeđene dvije osobe.

Kako doznajemo, oko 4.50 sati, nesreća se dogodila u Krvavici, na zavojitoj dionici između Makarske i Baške vode.

U nesreći je sudjelovao automobil Renault koji se zabio u stablo i okrenuo na krov. Jedna ozlijeđena osoba s lakšim ozljedama obrađena u Makarskoj, druga upućena na liječenje u KBC Split.

Na teren su odmah izišli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Makarska, njih trojica s jednim vozilom, ekipa Hitne medicinske pomoći i policajci.

- Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Baške Vode i Makarske kraj mjesta Krvavica vozi se jednim prometnim trakom, naizmjenično - objavio je Hrvatski autoklub oko 7 sati, više od dva sata nakon incidenta.

Vlasnik autobusa koji se survao u provaliju: ‘Vozio je moj sin, kolnik sklizak, ja sam bio udaljen 15 minuta vožnje...‘

Vozač autobusa koji je pao u provaliju kod Makarske imao je sreće, vatrogasci otkrivaju ključni detalj: ‘Izišao je...‘

Podsjetimo, nedaleko od mjesta noćašnje nesreće, kod Bratuša, prije točno sedam dana u duboku provaliju pao je autobus "Duće toursa" u kojem je, srećom, bio samo vozač, sin Duška Vojnovića, vlasnika prijevozničke tvrtke iz Duća, koji je prošao s lakšnim ozljedama i samostalno je napustio vozilo.

Prošle godine, upravo na mjestu gdje se u ponor survao autobus, s kolnika Magistrale sletio je kamion-miješalica za beton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 16:43