StoryEditorOCM
RegijaSvetlana Dragijević

Umrla majka osumnjičenih za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić, prošli mjesec ostala je bez sina

Piše vijesti sd
15. svibnja 2024. - 16:57

 

 

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubojstvo male Danke Ilić, danas je iznenada umrla u susjedstvu svoje kuće u Zlotu, piše Ist media.

Ona je u travnju ostala bez sina Dalibora, koji je bio osumnjičen da je skrio tijelo male Danke, a u borskoj policiji preminuo je tijekom ispitivanja.

I Svetlanin suprug bio je na policijskom ispitivanju i spominjalo ga se kao pomoćnika u uklanjanju tijela djevojčice Danke. Svetlana je dala iskaz da o ubojstvu male Danke ništa ne zna i dobila je status povlaštenog svjedoka.

Svetlana Dragijević je prije dva dana rekla za Blic da ispred njenog dvorišta ne dežura policijska patrola, ali da joj nitko od obitelji ni vrata ne otvara, osim ponekad netko iz susjedstva.

- Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stubištu i onesvijestila se, sada danima ležim u krevetu. Nema mi tko primaknuti ni čašu vode. Nitko me više ne posjećuje. Ponekad netko dođe iz susjedstva, ali rijetko, baš kad imaju vremena. Život mi je sasvim upropašten, rekla je ona za Blic.

 

 

  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 07:51