StoryEditorOCM
Tenisboca istine

Hit subotnjeg jutra je izraz lica momka čija je boca rasjekla glavu Novaka Đokovića, ovaj pogled sve otkriva

Piše Sport SD
11. svibnja 2024. - 08:54

Hit subotnjeg jutra je izraz lica momka čija je boca ispala iz ruksaka i slučajno u glavu pogodila Novaka Đokovića.

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Rimu, nakon što je u drugom kolu uvjerljivo svladao Francuza Corentina Mutea sa 6-3 6-1.

Međutim, nakon tog meča dogodio se incident u kojem je najbolji tenisač svijeta dobio bocom u glavu. Ubrzo je stiglo i objašnjenje kako je Novak zaradio udarac zvog kojeg je toliko iskrvario da je morao biti prebačen u bolnicu u kompleksu Foro Italico.

Kako prenosi talijanski "Il Messaghero", boca je ispala dječaku koji se naginjao preko tribina u pokušaju da dobije autogram. Zbog cijele situacije nije bilo ni presice nakon meča, a oko svega su se oglasili i s turnira. Prema tom priopćenju, Srbin je dobro, dobio je ljekove i vratio se u hotel. Navode kako nema potrebe za brigu oko njegovog stanja.

- Napad nećemo tretirati kao namjeran čin, već kao slučajnu nezgodu. Dječak je zvao kako bi dobio autogram i boca mu je ispala iz torbe. Novak je prevezen u Dom zdravlja i prošao je potrebne provjere. Već je napustio Foro Italico kako bi se vratio u svoj hotel te njegovo stanje nije razlog za brigu - stoji u priopćenju turnira.

Brzo se otkrilo kako se sve odvilo, nesretan slučaj, ali ‘eksplodirao‘ je u medijskom prostoru.

image

Izraz lica momka čija je boca pogodila Đokovića

Printscreen X/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 15:41