StoryEditorOCM
Crna kronikasudar na parkiralištu

Dvoje ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Dubravi kod Šibenika, vozač motocikla zadržan u bolnici

Piše K. G.
16. svibnja 2024. - 09:46

Jučer oko podneva u Dubravi kod Šibeniku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok je jedna osoba lakše ozlijeđena, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Prema riječima Sanje Baljkas, glasnogovornice šibenske policije, prometna nesreća se dogodila tako što je 27-godišnjak, upravljajući teretnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka na parkirališnom prostoru ispred trgovine, vršio radnju uključivanja u promet a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom:

- Tom prilikom je došlo do sudara njegovog vozila i  motocikla šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, koji nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste tako da može vozilom pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom- rekla je policijska glasnogovornica.

U Općoj bolnici u Šibeniku 39-godišnjem vozaču motocikla su konstatirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju, dok su 27-godišnjem vozaču teretnog vozila konstatirane lakše tjelesne ozljede.

- Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 27-godišnjeg vozača podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Protiv 39-godišnjeg vozača zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnesen je obvezni prekršajni nalog- izjavila je glasnogovornica šibensko-kninske policije.

08. lipanj 2024 23:44