StoryEditorOCM
Košarkaspušten zastor

Tužan kraj otužne sezone na Baldekinu: ‘Bilo je dosta prilika, nadam se da ćemo biti bolji dogodine‘

Piše K. G.
28. travnja 2024. - 12:32

Kako je cijela sezona bila otužna, tako je tužna i bila i posljednja ovosezonska utakmica košarkaša Šibenkom. Narančasti su spustili zastor na sezonu za zaborav porazom u Dubrovniku (86:75).

Bio je to susret bez pravog natjecateljskog značaja. Dubrovčani su ranije osigurali startnu poziciju broj sedam u play offu, dok su Šibenčani izgubili sve šanse za plasman u doigravanje još u četvrtak kada je Dubrava svladala Cibonu

- Željeli smo ovu pobjedu, ali na nama je ostavilo traga sve što se dogodilo u četvrtak, znalo se da ova utakmica ne odlučuje. Pokušao sam momcima ukazati da idemo na pobjedu u ovoj zadnjoj utakmici, ali eto već na zagrijavanju se ozlijedio Foreman tako da smo ostali i bez njega.

Vratili smo se u utakmicu, dobro smo parirali, ali ono što sam upozoravao cijeli tjedan to su ‘turnoveri‘. Imali smo 23 izgubljene lopte što je previše za ovu utakmicu i dobiti Dubrovnik kući. 

Na kraju sam dao i mladim igračima priliku, igrali su dosta…. ali danas se nije moglo bolje i više. Žao nam je što nismo ušli u play off. Bilo je dosta prilika tijekom ove sezone, ali nadam se da ćemo iduće sezone biti puno bolji- komentirao je Petar Maleš, trener Šibenka, nakon utakmice s Dubrovnikom.

Baldekinu slijedi detaljna analiza uzroka ovogodišnjeg podbačaja i čim prije donošenje važanih odluka u slaganju stručnog stožera i momčadi za nove izazove na jesen.

01. lipanj 2024 03:41