StoryEditorOCM
ShowbizMLADI PAR

Tko je novi dečko Splićanke Antonije Dore Pleško nakon Gibonnijeva sina? Rijetko ga pokazuje u javnosti

Piše I. P.
2. svibnja 2024. - 20:36

Pjevačicu Antoniju Doru Pleško trenutačno gledamo u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, no njene fanove intrigira i njen ljubavni život.

Splićanka je pet godina u vezi s fotografom i snimateljem Rokom Marićem. 

Antonia rijetko objavljuje zajedničke fotografije sa svojim dugogodišnjim dečkom, no ponekad napravi iznimku i objavi fotku s jednog od njihovih egzotičnih putovanja, piše Story.

Inače, pjevačica je svog dečka prvi put javno pokazala u spotu za pjesmu ‘Srce na dlanu‘, u kojem je Roko imao glavnu ulogu. Spot je sniman na Hvaru.

Antonia nerado priča o svom ljubavnom životu.

- U tom sam slučaju malo sebična, čuvam to za sebe. A on mi je potpora, naravno. Ne bi bio tu da nije potpora jer moj posao i moj život zahtjeva nekoga tko može meni pomoći, stati uz mene. Definitivno se u tom smislu nadopunjujemo jer je i on fotograf tako da svašta nešto skupa stvaramo, radimo, slikamo - rekla je za InMagazin.

Podsjetimo, Antonia Dora je puno pažnje privlačila i vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem, s kojim je bila dvije godine u vezi. U svibnju 2018. godine, pjevačica je objavila pjesmu ‘Na kraju‘ za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 12:29