StoryEditorOCM
Showbizmiljenik publike

‘Rim tim tagi dim‘ manija nije gotova, tek počinje! Evo gdje će sve nastupiti Baby Lasagna ovog ljeta, dolazi i u Split

Piše SCENA SD
13. svibnja 2024. - 17:31

Kad je u pitanju Baby Lasagna, ili ti, Marko Purišić, Hrvati su nezasitni! Ma, cijeli je svijet ostao gladan "Rim tim tagi dim" ludnice koja mjesto da se završi proglašenjem pobjednika ovogodišnje Eurovizije, tek doživljava svoj "boom". Prema podacima Spotifyja trenutno je peta najviralnija pjesma na svijetu, a svi će pravi obožavatelji imati priliku da svog miljenika osim na glazbenim, streaming platformama, čuju i uživo. 

image
Tobias Schwarz/Afp

Sve obožavatelje ovog skromnog mladića oduševit će vijest o nadolazećim nastupima ovog ljeta. 

Krenuvši iz Umaga, gdje će dijeliti pozornicu s Devitom, Baby Lasagnin prvi nastup bit će ovog mjeseca na Sea Star Festivalu, koji će se održati od 23. do 26. svibnja. Udruživši se s eurovizijskom senzacijom i talijanskom predstavnicom Angelinom Mango, zajedno će zasjeniti pozornicu u subotu, 25. svibnja. Tog dana publika će moći uživati i u raznolikom programu koji uključuje trap zvijezde Senidah i Devita, kao i poznate DJ-eve poznatije kao Ofenbach.

Eurovizijska groznica nastavlja se dok se Baby Lasagna priprema za svoj sljedeći nastup u Zagrebu na događaju "Eurosong - Najveći Hitovi" 8. lipnja, koji će se održati u Boćarskom domu. Uz Baby Lasagninu izvedbu pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim‘, publika će moći uživati u nastupima prošlogodišnje norveške predstavnice.

Baby Lasagna potvrdio je i nastup na Melodijama Jadrana koje se ove godine održavaju od 21. do 23. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu. On će udružiti snage s natjecateljem ‘Superstara‘ Petrom Šegedinom Pijerom te Tončijem Huljićem i Madre Badessom.

Ljeto će zatvoriti nastupom na 37. Danima piva u Karlovcu, javili su na Facebook stranici organizatori te dodali da njegov nastup publika može očekivati 1. rujna, prenosi 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 14:00