StoryEditorOCM
Spiza plusviše od 3000 etiketa

LU-MA EKSKLUZIV - Ekskluzivni Partner Vinskog Podruma u Splitu

Piše PSD.
16. svibnja 2024. - 20:52

Posjetitelji će imati privilegiju kušati izvanredna strana vina, uključujući Catena Zapata

LU-MA EKSKLUZIV jedna od vodećih specijaliziranih distribucijskih kuća u Hrvatskoj s bogatim asortimanom domaćih i stranih vina, s ponosom najavljuje svoje partnerstvo s ovogodišnjim Vinskim podrumom koji se desetu godinu zaredom održava u Splitu, ove godine na novoj atraktivnoj lokaciji.

S više od 3000 etiketa vina u svojoj ponudi, LU-MA EKSKLUZIV stekla je povjerenje kupaca, zahvaljujući svojoj širokoj selekciji koja obuhvaća domaće proizvođače s dugom tradicijom, kao i svjetski poznate brendove. Uz vinoteku "Wine and Friends" u Zagrebu te wine bar, gdje gosti mogu odabrati vino iz široke ponude i otvoriti ga odmah, tvrtka se ističe i po distribuciji renomirane francuske šampanjske kuće Lanson na hrvatskom tržištu, kao i distribucijom vina prestižne makedonske vinarije Tikveš za Hrvatsku. Tu su dakako i brojna renomirana vina iz cijele Hrvatske i svijeta.

image
Rapo/

Od nedavno su pripojili kompaniju Vinumart, te time postali pouzdan partner na području Dalmacije. HoReCa kanal opskrbe njihova je specijalnost te ćete ih već u ovoj sezoni pronaći u gotovo svim etabliranim restoranima i hotelima duž obale i na otocima.

Ova sinergija donosi sigurnost njihovim partnerima s ovog područja Hrvatske, pružajući im kontinuitet u opskrbi, održavanje stalnih zaliha te brzu isporuku, posebno u zahtjevnim turističkim sezonama. Sve to postižu zahvaljujući skladišnim prostorima smještenim u samom srcu Splita. Partneri mogu biti sigurni u njihovu predanost i sposobnost pružanja vrhunske usluge, što je ključno za uspješno poslovanje u dinamičnom okruženju kao što je dalmatinsko tržište.

image
Rapo/

Dodatno, iz tvrtke ističu da je LU-MA EKSKLUZIV od nedavno članica Orka Grupe, grupe vodećih tvrtki u sektoru hrane i pića čije je sjedište u Zagrebu, a poslovanje im se proteže preko glavnoga grada sve do Slavonije gdje imaju proizvodne pogone te Dalmacije gdje uskoro planiraju etablirati moderan distribucijski centar velikog kapaciteta.

image
Rapo/

Orka Grupa ističe se kao pouzdani partner u prehrambenom sektoru, sa skoro 30 maloprodajnih mjesta i fokusom na širok spektar proizvoda - od smrznute ribe i morskih plodova, preko mesa i mesnih proizvoda, do mlijeka i mliječnih proizvoda te vina. Poslovna obitelj Orka Grupe broji više od 200 članova, od čega 3 člana Uprave - Marka Burazina, Ivana Bosnića i Branimira Brzića uz prokuristicu Anu Matijević.

Kroz sinergiju tradicije i inovacije, Orka Grupa ne samo da teži postati tržišni lider, nego i pridonijeti transformaciji tržišta, postavljajući standarde kvalitete, pouzdanosti i inovacija. Njihov cilj je optimizirati poslovanje svojih partnera i podići iskustvo kupnje na novu razinu. Orka Grupa je pouzdani partner u prehrambenom sektoru koji nudi široki asortiman, kvalitetu i vrijednost za novac.

image
Rapo/

Podsjetimo, LU-MA EKSKLUZIV je ekskluzivni partner ovogodišnjeg "Vinskog podruma" na kojem će prezentirati široki spektar izvrsnih vina, uključujući vina vinske kuće Bertoša iz Istre, koja obuhvaćaju neodoljive etikete poput Bertoša Malvazije, Bertoša Malvazije odležane, Bertoša Pinota Sivog, Bertoša pjenušca Rose te Bertoša Terana. Također, istaknut će se raznolike etikete vinarije Jakovac iz Erduta, među kojima se ističu Jakovac Graševina, Jakovac Sauvignon, Jakovac Rose, Jakovac La Diva Cuvee te Jakovac Chardonnay Mistik.

Budući da je LU-MA EKSKLUZIV distributer za Hrvatsku prestižne makedonske vinarije Tikveš, posjetitelji festivala će, zaustave li se na njihovu prezentacijskom mjestu, imati priliku kušati vrhunska vina poput Luda Mara, Barovo, Bela Voda, Lepovo te Chateau Du Guordon, koja su sinonim za kvalitetu i autentičnost.

image
Rapo/

U sklopu LU-MA prezentacijskog prostora, posjetitelji će imati privilegiju kušati izvanredna strana vina, uključujući Catena Zapata, renomiranu kao najbolja vinarija svijeta, Marques De Riscal, koja je proglašena drugom najboljom vinarijom svijeta, te vina vinarije Chateau Favori. Neizostavno će biti i prisustvo šampanjca Lanson, etiketa talijanskih vinarija Cantina Terlano, Fontanafredda i Allegrini, čija se reputacija proteže širom svijeta.

Ovaj izbor vrhunskih vina ne samo da će obogatiti iskustvo posjetitelja na Vinskom podrumu, već će svaki gutljaj oživjeti priču o vinu kao umjetnosti i kulturi uživanja.

Ovi pažljivo odabrani proizvodi ne samo da su prilagođeni temi ovogodišnjeg Vinskog podruma i ugođaju na novoj adresi, već će svojim okusima dodatno obogatiti atmosferu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 05:29