stdClass Object ( [id] => 1384509 [title] => Makarska oplakuje ženu čiji je tužan život završio na najgori način: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... [alias] => makarska-oplakuje-zenu-ciji-je-tuzan-zivot-zavrsio-na-najgori-nacin-samo-je-izdahnula-a-taj-narkoman-sve-terorizira [catid] => 252 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Majka poginulog hrvatskog branitelja preminula od šoka nakon što je napao agresivni makarski ovisnik

Cijela Makarska ostala je šokirana viješću o smrti 73-godišnje Milke Blagojević koju je oko 10.20 sati, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godišnjak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogom.

Obzirom da je nesretna žena stanovala na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugiš, nakon stresnog događaja jedva se uspjela uspeti do 2. kata gdje je potražila pomoć susjeda s čijeg je mobitela nazvala makarsku policiju. Kako nam je kazao Makaranin koji je pomogao 73-godišnjakinji, taman kada mu je uspaničeno prepričala što se dogodilo, to je isto mobitelom počela pričati makarskom policajcu, međutim uslijed razgovora joj je pozlilo.

- Susjeda je došla do mene jako uplašena i krvavih ruku i uspjela mi je reći da je pala kada je muškarac udario njezinog psa koji je potom potrčao, a ona ga je držala na uzici. Kada je htjela ući u zgradu, napadač joj je prepriječio put i jedva se domogla stubišta.

Dok je pričala s policijom s mog mobitela, pozlilo joj je pa sam joj dao vode, a onda je počela hroptati. Medicinske sam struke pa sam naslutio po hroptanju da je njezino stanje ozbiljno i odmah sam je počeo oživljavati, ali uzalud. Tražio sam joj puls, ali ga nije bilo. U tom trenutku me nazvao policajac i pitao zašto mu je poklopila slušalicu, a ja sam samo rekao da je ženi pozlilo i da ne daje znakove života. Hitna pomoć je stigla za par minuta i sve su napravili kako bi oživjeli moju dragu susjedu, ali eto, nije joj bilo spasa i izdahnula je ispred mojih vrata od stana - kazao nam je Makaranin koji je potom pričekao i djelatnike Makarskog komunalca koji vrše pogrebne usluge, a koji su ženu odvezli u lijesu.

Pas Makarke do dolaska policije je ostao vezan za ogradu pored zgrade i na kraju su po njega došli volonteri udruge za zaštitu životinja koji su ga, kako kažu susjedi, sklonili na sigurno.

---

image

Nesretna žena stanovala je na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugiš

Ivo Ravlić/Cropix
---

Nesretna 73-godišnja Milka Blagojević svoj je tužni život tako skončala na najgori mogući način, a prva životna tragedija bila je smrt njezinog sina Stanka Blagojevića, hrvatskog branitelja Domovinskog rata koji je 1993. godine, u 22. godini života, kao pripadnik 156. brigade HV-a, poginuo na južnom bojištu. 

Milka je i udovica, a ona i suprug čitav su životni vijek proveli radeći u tadašnjoj Metalpastici. Da cijela priča bude još tužnija, 73-godišnjakinja je skrbila o drugom sinu koji zahtijeva tuđu pomoć i kojem je redovito davala terapiju, ali sada je upitno što će se dogoditi s njime jer je ostao sam i kao takav nije sposoban za samostalan život.

Kako su nam kroz suze kazale susjede sada pokojne Milke koje smo zatekli ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu gdje se tragedija dogodila, ona i pokojni suprug u Rašćanima su obnovili kuću i u njoj su planirali provesti umirovljeničke dane, ali sudbina je okrenula karte na najgori mogući način.

Još se ne zna hoće li 40-godišnjak ostati u pritvoru

Dok smo stajali ispred stambene zgrade pokojne Milke, susjedi su nam kazali kako su jako uplašeni za svoju i budućnost svoje maloljetne i punoljetne djece jer 40-godišnjak koji se sukobio s pokojnicom godinama terorizira cijeli kvart, a inače je, kako tvrde, agresivan ovisnik koji je i prije punio stupce crne kronike.

---

image

Stambena zgrada u kojoj je stanovala pokojna Milka, baš je ‘‘crna‘ zgrada, poznata po ovisnicima o drogi i alkoholu koji se nerijetko okupljaju u jednom od stanova

Ivo Ravlić/Cropix
---

A stambena zgrada u kojoj je stanovala pokojna Milka, baš je ‘‘crna‘‘ zgrada Dugiša jer je poznata po ovisnicima o drogi i alkoholu koji se nerijetko okupljaju u jednom od stanova tako da je i Makaranin koji je pokušao pomoći ženi kazao kako se tu zbilja ne osjeća siguran te će prodati stan i odseliti.

Kako su nam kazali iz PU splitsko-dalmatinske čije smo službenike upitali hoće li 40-godišnjak ostati u pritvoru, kriminalističko istraživanje je još u tijeku te u ovome trenutku nemaju više informacija za podijeliti.

- Muška osoba je uhićena i nalazi se u prostorijama policije. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid kao i druge mjere i radnje kako bi se u tvrdile sve činjenice i okolnosti u događaju, a policija moli očevice događaja da im se jave - kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Inače, kako su nam ispričali uplakani i prestrašeni susjedi pokojne Milke, 40-godišnjak koji je odgurnuo nesretnu ženu i udario njezinog psa, dane provodi uglavnom ispred lokalne trgovine.

- I trgovkinje su uplašene jer taj problematični 40-godišnjak, s također agresivnim ovisnicima, po cijele dane ispred dućana ispija pive, a nerijetko uđe u trgovinu, uzme pivu ili čips i kaže da nema za platiti i da mu nitko ništa ne može jer je drogeraš. Zna biti baš neugodan i nametljiv ako mu netko odgovori nešto što mu nije po volji pa svi moramo dobro paziti na djecu, posebno kćeri koje dočekujemo ispred zgrade kada se vraćaju kući iz škole ili šetnje, a nerijetko izlazimo s njima u kafić samo kako bi djeca bila sigurna. Ma cijeli je Dugiš leglo drogeraša i dilera koje ne smiješ krivo pogledati jer te mogu izbosti nožem i nikada čovjek ne zna kako će reagirati, a siju strah i trepet po kvartu – kazali su nam susjedi.

---

image

Dok smo stajali ispred stambene zgrade pokojne Milke, susjedi su nam kazali kako su jako uplašeni i za svoju i budućnost svoje djece

Ivo Ravlić/Cropix
---

Napadač imao 273 prijave za prometne prekršaje

Inače, 40-godišnji Makaranin je, kako smo već spomenuli, često punio stranice crne kronike pa je tako 2007. godine kao 23-godišnjak, bio apsolutni rekorder po prometnim prekršajima kojih je tada imao 273. Onda je skrivio prometnu nesreću jer je vozio pijan, a prije 17 godina je imao i 8 kaznenih bodova i 8 zaštitnih mjera.

Problematični Makaranin je završio je zubotehničku školu u Splitu i radio je u firmi svoga sada pokojnog oca koji je bio vlasnik poznatog makarskog zubnog laboratorija.

Nekoć je bio dio ekipe makarskih "gasera" koji su noću ludovali gradom, a zbog prometne nesreće je izrazio kajanje, tvrdeći da je odavno odustao od onoga što je radio dok je bio mlađi. Za upravljačem je bio od punoljetnosti, a od marki automobila odabrao je BMW i u pet godina ih je promijenio devet, a prošlost, u kojoj je skoro 300 prometnih prijava, okarakterizirao je ludom mladošću.

Međutim, očito je da ga luda mladost još nije napustila pa se odao nekim drugim porocima i počeo sijati strah po makarskom Dugišu, a sve je to, nažalost, rezultiralo događajem u kojem je odgurnuo 73-godišnjakinju i udario njezinog psa, a koja je nakon pretrpljenog šoka izdahnula na stubištu svoje zgrade, u rukama susjeda.

Nakon obavljene obdukcije, bit će poznat uzrok smrti gospođe Milke, a pitanje je tko će i hoće li uopće netko preuzeti skrb za njezinog bolesnog sina, i još veće pitanje je hoće li 40-godišnji napadač ‘‘hladiti glavu‘‘ iza zatvorskih rešetaka ili će već sutra biti pušten na slobodu i nastaviti terorizirati susjede.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Makarska oplakuje ženu koja je preminula od šoka nakon napada: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => preminula od šoka [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [extra_fields_search] => Makarska oplakuje ženu koja je preminula od šoka nakon napada: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... preminula od šoka 2 0 6718 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-04-28 18:48:06 [created_by] => 3113 [created_by_alias] => Dijana Turić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-04-28 21:27:21 [modified_by] => 3113 [publish_up] => 2024-04-28 19:36:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 1 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 252 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz s dalmatinske obale. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, dalmacija, obala [secure] => 0 [page_title] => Obala [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 1 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => Makarska oplakuje ženu koja je preminula od šoka nakon napada: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... [metadata] => robots= author= title=Makarska oplakuje ženu čiji je tužan život završio na najgori način: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... page_title=Makarska oplakuje ženu čiji je tužan život završio na najgori način: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... [metakey] => makarska, smrt žene, milka blagojević [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/04\/28\/27011287.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/28\/27010625.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/28\/27010624.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/28\/27010623.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/28\/27010621.jpg","\/images\/slike\/2024\/04\/28\/27010619.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Ivo Ravli\u0107\/Cropix","Ivo Ravli\u0107\/Cropix","Ivo Ravli\u0107\/Cropix","Ivo Ravli\u0107\/Cropix","Ivo Ravli\u0107\/Cropix","Ivo Ravli\u0107\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Nesretna \u017eena preminula je u nedjelju nakon \u0161to ju je, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godi\u0161njak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogom<\/p>","","","

Dok smo stajali ispred stambene zgrade pokojne Milke, susjedi su nam kazali kako su jako upla\u0161eni i za svoju i budu\u0107nost svoje djece<\/p>","

Nesretna \u017eena stanovala je na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugi\u0161<\/p>","

Stambena zgrada u kojoj je stanovala pokojna Milka, ba\u0161 je \u2018\u2018crna\u2018 zgrada, poznata po ovisnicima o drogi i alkoholu koji se nerijetko okupljaju u jednom od stanova<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1200x800","hd_27011287_1920.jpg":"1920x1080","k_27011287_1280.jpg":"1280x1280","k_27011287_1024.jpg":"1024x1024","k_27011287_640.jpg":"640x640","k_27011287_480.jpg":"480x480","k_27011287_340.jpg":"340x340","k_27011287_220.jpg":"220x220","o_27011287_1280.jpg":"1280x853","o_27011287_1024.jpg":"1024x682","o_27011287_640.jpg":"640x426","o_27011287_480.jpg":"480x320","o_27011287_340.jpg":"340x226","o_27011287_220.jpg":"220x146","h_27011287_1280.jpg":"1280x854","h_27011287_1024.jpg":"1024x683","h_27011287_640.jpg":"640x427","h_27011287_480.jpg":"480x320","h_27011287_340.jpg":"340x227","h_27011287_220.jpg":"220x147","pp_27011287_1280.jpg":"1280x1628","pp_27011287_1024.jpg":"1024x1303","pp_27011287_640.jpg":"640x814","pp_27011287_480.jpg":"480x611","pp_27011287_340.jpg":"340x432","pp_27011287_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_27010625_1920.jpg":"1920x1080","k_27010625_1280.jpg":"1280x1280","k_27010625_1024.jpg":"1024x1024","k_27010625_640.jpg":"640x640","k_27010625_480.jpg":"480x480","k_27010625_340.jpg":"340x340","k_27010625_220.jpg":"220x220","o_27010625_1280.jpg":"1280x853","o_27010625_1024.jpg":"1024x682","o_27010625_640.jpg":"640x426","o_27010625_480.jpg":"480x320","o_27010625_340.jpg":"340x226","o_27010625_220.jpg":"220x146","h_27010625_1280.jpg":"1280x854","h_27010625_1024.jpg":"1024x683","h_27010625_640.jpg":"640x427","h_27010625_480.jpg":"480x320","h_27010625_340.jpg":"340x227","h_27010625_220.jpg":"220x147","pp_27010625_1280.jpg":"1280x1628","pp_27010625_1024.jpg":"1024x1303","pp_27010625_640.jpg":"640x814","pp_27010625_480.jpg":"480x611","pp_27010625_340.jpg":"340x432","pp_27010625_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_27010624_1920.jpg":"1920x1080","k_27010624_1280.jpg":"1280x1280","k_27010624_1024.jpg":"1024x1024","k_27010624_640.jpg":"640x640","k_27010624_480.jpg":"480x480","k_27010624_340.jpg":"340x340","k_27010624_220.jpg":"220x220","o_27010624_1280.jpg":"1280x1920","o_27010624_1024.jpg":"1024x1536","o_27010624_640.jpg":"640x960","o_27010624_480.jpg":"480x720","o_27010624_340.jpg":"340x510","o_27010624_220.jpg":"220x330","h_27010624_1280.jpg":"1280x854","h_27010624_1024.jpg":"1024x683","h_27010624_640.jpg":"640x427","h_27010624_480.jpg":"480x320","h_27010624_340.jpg":"340x227","h_27010624_220.jpg":"220x147","pp_27010624_1280.jpg":"1280x1628","pp_27010624_1024.jpg":"1024x1303","pp_27010624_640.jpg":"640x814","pp_27010624_480.jpg":"480x611","pp_27010624_340.jpg":"340x432","pp_27010624_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_27010623_1920.jpg":"1920x1080","k_27010623_1280.jpg":"1280x1280","k_27010623_1024.jpg":"1024x1024","k_27010623_640.jpg":"640x640","k_27010623_480.jpg":"480x480","k_27010623_340.jpg":"340x340","k_27010623_220.jpg":"220x220","o_27010623_1280.jpg":"1280x853","o_27010623_1024.jpg":"1024x682","o_27010623_640.jpg":"640x426","o_27010623_480.jpg":"480x320","o_27010623_340.jpg":"340x226","o_27010623_220.jpg":"220x146","h_27010623_1280.jpg":"1280x854","h_27010623_1024.jpg":"1024x683","h_27010623_640.jpg":"640x427","h_27010623_480.jpg":"480x320","h_27010623_340.jpg":"340x227","h_27010623_220.jpg":"220x147","pp_27010623_1280.jpg":"1280x1628","pp_27010623_1024.jpg":"1024x1303","pp_27010623_640.jpg":"640x814","pp_27010623_480.jpg":"480x611","pp_27010623_340.jpg":"340x432","pp_27010623_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_27010621_1920.jpg":"1920x1080","k_27010621_1280.jpg":"1280x1280","k_27010621_1024.jpg":"1024x1024","k_27010621_640.jpg":"640x640","k_27010621_480.jpg":"480x480","k_27010621_340.jpg":"340x340","k_27010621_220.jpg":"220x220","o_27010621_1280.jpg":"1280x853","o_27010621_1024.jpg":"1024x682","o_27010621_640.jpg":"640x426","o_27010621_480.jpg":"480x320","o_27010621_340.jpg":"340x226","o_27010621_220.jpg":"220x146","h_27010621_1280.jpg":"1280x854","h_27010621_1024.jpg":"1024x683","h_27010621_640.jpg":"640x427","h_27010621_480.jpg":"480x320","h_27010621_340.jpg":"340x227","h_27010621_220.jpg":"220x147","pp_27010621_1280.jpg":"1280x1628","pp_27010621_1024.jpg":"1024x1303","pp_27010621_640.jpg":"640x814","pp_27010621_480.jpg":"480x611","pp_27010621_340.jpg":"340x432","pp_27010621_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_27010619_1920.jpg":"1920x1080","k_27010619_1280.jpg":"1280x1280","k_27010619_1024.jpg":"1024x1024","k_27010619_640.jpg":"640x640","k_27010619_480.jpg":"480x480","k_27010619_340.jpg":"340x340","k_27010619_220.jpg":"220x220","o_27010619_1280.jpg":"1280x1920","o_27010619_1024.jpg":"1024x1536","o_27010619_640.jpg":"640x960","o_27010619_480.jpg":"480x720","o_27010619_340.jpg":"340x510","o_27010619_220.jpg":"220x330","h_27010619_1280.jpg":"1280x854","h_27010619_1024.jpg":"1024x683","h_27010619_640.jpg":"640x427","h_27010619_480.jpg":"480x320","h_27010619_340.jpg":"340x227","h_27010619_220.jpg":"220x147","pp_27010619_1280.jpg":"1280x1628","pp_27010619_1024.jpg":"1024x1303","pp_27010619_640.jpg":"640x814","pp_27010619_480.jpg":"480x611","pp_27010619_340.jpg":"340x432","pp_27010619_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 252 [name] => Obala [alias] => obala [description] => [parent] => 246 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 9 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"1","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Medium","itemRelatedIntrotext":"0","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"1","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15193597 Threads: 1 Questions: 3168888549 Slow queries: 7096159 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235330462 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 46 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /dalmacija/obala ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 252 [name] => Obala [alias] => obala [parent] => 246 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /dalmacija/obala ) ) [link] => /dalmacija/obala/makarska-oplakuje-zenu-ciji-je-tuzan-zivot-zavrsio-na-najgori-nacin-samo-je-izdahnula-a-taj-narkoman-sve-terorizira-1384509 [printLink] => /dalmacija/obala/makarska-oplakuje-zenu-ciji-je-tuzan-zivot-zavrsio-na-najgori-nacin-samo-je-izdahnula-a-taj-narkoman-sve-terorizira-1384509?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 390794 [name] => Makarska [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => makarska [link] => /tag/makarska ) [1] => stdClass Object ( [id] => 728797 [name] => smrt žene [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-09-05 09:08:39 [main_article_id] => 0 [alias] => smrt-zene [link] => /tag/smrt-zene ) [2] => stdClass Object ( [id] => 757206 [name] => milka blagojević [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-04-28 21:37:16 [main_article_id] => 0 [alias] => milka-blagojevic [link] => /tag/milka-blagojevic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Makarska oplakuje ženu koja je preminula od šoka nakon napada: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => preminula od šoka [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [Important_article] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Makarska oplakuje ženu čiji je tužan život završio na najgori način: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3113 [name] => Dijana Turić [username] => dijana-turi [email] => dijana-turi@sd.hr [password] => $2y$10$qZ4EGSEp2Uk.BmhoIqRLyuM91VuQgaE5Gl4woUd8FFxm55Q.gbUXS [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/dijana-turic-3113 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1631 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/40fd6a0e286ba7dfb1d65ceff1b05e7f?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/28/27011287.jpg [galleryCount] => 6 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Ivo Ravlić/Cropix [mainImageDesc] =>

Nesretna žena preminula je u nedjelju nakon što ju je, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godišnjak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogom

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/28/27011287.jpg [title] =>

Nesretna žena preminula je u nedjelju nakon što ju je, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godišnjak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogom

Ivo Ravlić/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/28/27010625.jpg [title] => Ivo Ravlić/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/28/27010624.jpg [title] => Ivo Ravlić/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/28/27010623.jpg [title] =>

Dok smo stajali ispred stambene zgrade pokojne Milke, susjedi su nam kazali kako su jako uplašeni i za svoju i budućnost svoje djece

Ivo Ravlić/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/28/27010621.jpg [title] =>

Nesretna žena stanovala je na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugiš

Ivo Ravlić/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/04/28/27010619.jpg [title] =>

Stambena zgrada u kojoj je stanovala pokojna Milka, baš je ‘‘crna‘ zgrada, poznata po ovisnicima o drogi i alkoholu koji se nerijetko okupljaju u jednom od stanova

Ivo Ravlić/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Majka poginulog hrvatskog branitelja preminula od šoka nakon što je napao agresivni makarski ovisnik

Cijela Makarska ostala je šokirana viješću o smrti 73-godišnje Milke Blagojević koju je oko 10.20 sati, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godišnjak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogom.

Obzirom da je nesretna žena stanovala na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugiš, nakon stresnog događaja jedva se uspjela uspeti do 2. kata gdje je potražila pomoć susjeda s čijeg je mobitela nazvala makarsku policiju. Kako nam je kazao Makaranin koji je pomogao 73-godišnjakinji, taman kada mu je uspaničeno prepričala što se dogodilo, to je isto mobitelom počela pričati makarskom policajcu, međutim uslijed razgovora joj je pozlilo.

- Susjeda je došla do mene jako uplašena i krvavih ruku i uspjela mi je reći da je pala kada je muškarac udario njezinog psa koji je potom potrčao, a ona ga je držala na uzici. Kada je htjela ući u zgradu, napadač joj je prepriječio put i jedva se domogla stubišta.

Dok je pričala s policijom s mog mobitela, pozlilo joj je pa sam joj dao vode, a onda je počela hroptati. Medicinske sam struke pa sam naslutio po hroptanju da je njezino stanje ozbiljno i odmah sam je počeo oživljavati, ali uzalud. Tražio sam joj puls, ali ga nije bilo. U tom trenutku me nazvao policajac i pitao zašto mu je poklopila slušalicu, a ja sam samo rekao da je ženi pozlilo i da ne daje znakove života. Hitna pomoć je stigla za par minuta i sve su napravili kako bi oživjeli moju dragu susjedu, ali eto, nije joj bilo spasa i izdahnula je ispred mojih vrata od stana - kazao nam je Makaranin koji je potom pričekao i djelatnike Makarskog komunalca koji vrše pogrebne usluge, a koji su ženu odvezli u lijesu.

Pas Makarke do dolaska policije je ostao vezan za ogradu pored zgrade i na kraju su po njega došli volonteri udruge za zaštitu životinja koji su ga, kako kažu susjedi, sklonili na sigurno.

---

image

Nesretna žena stanovala je na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugiš

Ivo Ravlić/Cropix
---

Nesretna 73-godišnja Milka Blagojević svoj je tužni život tako skončala na najgori mogući način, a prva životna tragedija bila je smrt njezinog sina Stanka Blagojevića, hrvatskog branitelja Domovinskog rata koji je 1993. godine, u 22. godini života, kao pripadnik 156. brigade HV-a, poginuo na južnom bojištu. 

Milka je i udovica, a ona i suprug čitav su životni vijek proveli radeći u tadašnjoj Metalpastici. Da cijela priča bude još tužnija, 73-godišnjakinja je skrbila o drugom sinu koji zahtijeva tuđu pomoć i kojem je redovito davala terapiju, ali sada je upitno što će se dogoditi s njime jer je ostao sam i kao takav nije sposoban za samostalan život.

Kako su nam kroz suze kazale susjede sada pokojne Milke koje smo zatekli ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu gdje se tragedija dogodila, ona i pokojni suprug u Rašćanima su obnovili kuću i u njoj su planirali provesti umirovljeničke dane, ali sudbina je okrenula karte na najgori mogući način.

Još se ne zna hoće li 40-godišnjak ostati u pritvoru

Dok smo stajali ispred stambene zgrade pokojne Milke, susjedi su nam kazali kako su jako uplašeni za svoju i budućnost svoje maloljetne i punoljetne djece jer 40-godišnjak koji se sukobio s pokojnicom godinama terorizira cijeli kvart, a inače je, kako tvrde, agresivan ovisnik koji je i prije punio stupce crne kronike.

---

image

Stambena zgrada u kojoj je stanovala pokojna Milka, baš je ‘‘crna‘ zgrada, poznata po ovisnicima o drogi i alkoholu koji se nerijetko okupljaju u jednom od stanova

Ivo Ravlić/Cropix
---

A stambena zgrada u kojoj je stanovala pokojna Milka, baš je ‘‘crna‘‘ zgrada Dugiša jer je poznata po ovisnicima o drogi i alkoholu koji se nerijetko okupljaju u jednom od stanova tako da je i Makaranin koji je pokušao pomoći ženi kazao kako se tu zbilja ne osjeća siguran te će prodati stan i odseliti.

Kako su nam kazali iz PU splitsko-dalmatinske čije smo službenike upitali hoće li 40-godišnjak ostati u pritvoru, kriminalističko istraživanje je još u tijeku te u ovome trenutku nemaju više informacija za podijeliti.

- Muška osoba je uhićena i nalazi se u prostorijama policije. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid kao i druge mjere i radnje kako bi se u tvrdile sve činjenice i okolnosti u događaju, a policija moli očevice događaja da im se jave - kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Inače, kako su nam ispričali uplakani i prestrašeni susjedi pokojne Milke, 40-godišnjak koji je odgurnuo nesretnu ženu i udario njezinog psa, dane provodi uglavnom ispred lokalne trgovine.

- I trgovkinje su uplašene jer taj problematični 40-godišnjak, s također agresivnim ovisnicima, po cijele dane ispred dućana ispija pive, a nerijetko uđe u trgovinu, uzme pivu ili čips i kaže da nema za platiti i da mu nitko ništa ne može jer je drogeraš. Zna biti baš neugodan i nametljiv ako mu netko odgovori nešto što mu nije po volji pa svi moramo dobro paziti na djecu, posebno kćeri koje dočekujemo ispred zgrade kada se vraćaju kući iz škole ili šetnje, a nerijetko izlazimo s njima u kafić samo kako bi djeca bila sigurna. Ma cijeli je Dugiš leglo drogeraša i dilera koje ne smiješ krivo pogledati jer te mogu izbosti nožem i nikada čovjek ne zna kako će reagirati, a siju strah i trepet po kvartu – kazali su nam susjedi.

---

image

Dok smo stajali ispred stambene zgrade pokojne Milke, susjedi su nam kazali kako su jako uplašeni i za svoju i budućnost svoje djece

Ivo Ravlić/Cropix
---

Napadač imao 273 prijave za prometne prekršaje

Inače, 40-godišnji Makaranin je, kako smo već spomenuli, često punio stranice crne kronike pa je tako 2007. godine kao 23-godišnjak, bio apsolutni rekorder po prometnim prekršajima kojih je tada imao 273. Onda je skrivio prometnu nesreću jer je vozio pijan, a prije 17 godina je imao i 8 kaznenih bodova i 8 zaštitnih mjera.

Problematični Makaranin je završio je zubotehničku školu u Splitu i radio je u firmi svoga sada pokojnog oca koji je bio vlasnik poznatog makarskog zubnog laboratorija.

Nekoć je bio dio ekipe makarskih "gasera" koji su noću ludovali gradom, a zbog prometne nesreće je izrazio kajanje, tvrdeći da je odavno odustao od onoga što je radio dok je bio mlađi. Za upravljačem je bio od punoljetnosti, a od marki automobila odabrao je BMW i u pet godina ih je promijenio devet, a prošlost, u kojoj je skoro 300 prometnih prijava, okarakterizirao je ludom mladošću.

Međutim, očito je da ga luda mladost još nije napustila pa se odao nekim drugim porocima i počeo sijati strah po makarskom Dugišu, a sve je to, nažalost, rezultiralo događajem u kojem je odgurnuo 73-godišnjakinju i udario njezinog psa, a koja je nakon pretrpljenog šoka izdahnula na stubištu svoje zgrade, u rukama susjeda.

Nakon obavljene obdukcije, bit će poznat uzrok smrti gospođe Milke, a pitanje je tko će i hoće li uopće netko preuzeti skrb za njezinog bolesnog sina, i još veće pitanje je hoće li 40-godišnji napadač ‘‘hladiti glavu‘‘ iza zatvorskih rešetaka ili će već sutra biti pušten na slobodu i nastaviti terorizirati susjede.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Ivo Ravlić/Cropix Ivo Ravlić/Cropix Ivo Ravlić/Cropix Ivo Ravlić/Cropix Ivo Ravlić/Cropix Ivo Ravlić/Cropix
Ivo Ravlić/Cropix

Nesretna žena preminula je u nedjelju nakon što ju je, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godišnjak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogom

Ivo Ravlić/Cropix

Dok smo stajali ispred stambene zgrade pokojne Milke, susjedi su nam kazali kako su jako uplašeni i za svoju i budućnost svoje djece

Ivo Ravlić/Cropix

Nesretna žena stanovala je na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugiš

Ivo Ravlić/Cropix

Stambena zgrada u kojoj je stanovala pokojna Milka, baš je ‘‘crna‘ zgrada, poznata po ovisnicima o drogi i alkoholu koji se nerijetko okupljaju u jednom od stanova

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/makarska-oplakuje-zenu-ciji-je-tuzan-zivot-zavrsio-na-najgori-nacin-samo-je-izdahnula-a-taj-narkoman-sve-terorizira-1384509 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=a292302a8c99a6a66769df58954c249af85b5d27 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Makarska+oplakuje+%C5%BEenu+%C4%8Diji+je+tu%C5%BEan+%C5%BEivot+zavr%C5%A1io+na+najgori+na%C4%8Din%3A+Samo+je+izdahnula.+A+taj+narkoman+sve+terorizira...&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fdalmacija%2Fobala%2Fmakarska-oplakuje-zenu-ciji-je-tuzan-zivot-zavrsio-na-najgori-nacin-samo-je-izdahnula-a-taj-narkoman-sve-terorizira-1384509 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fdalmacija%2Fobala%2Fmakarska-oplakuje-zenu-ciji-je-tuzan-zivot-zavrsio-na-najgori-nacin-samo-je-izdahnula-a-taj-narkoman-sve-terorizira-1384509 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Makarska oplakuje ženu koja je preminula od šoka nakon napada: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira... [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => preminula od šoka [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) )
StoryEditorOCM
Obalapreminula od šoka

Makarska oplakuje ženu čiji je tužan život završio na najgori način: Samo je izdahnula. A taj narkoman sve terorizira...

Piše Dijana Turić
28. travnja 2024. - 21:36
Nesretna žena preminula je u nedjelju nakon što ju je, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godišnjak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogomIvo Ravlić/Cropix

Majka poginulog hrvatskog branitelja preminula od šoka nakon što je napao agresivni makarski ovisnik

Cijela Makarska ostala je šokirana viješću o smrti 73-godišnje Milke Blagojević koju je oko 10.20 sati, ispred ulaza u njezinu stambenu zgradu, verbalno napao 40-godišnjak koji je potom odgurnuo, dok je njezinog psa udario nogom.

Obzirom da je nesretna žena stanovala na 6. katu zgrade u Zrinsko-Frankopanskoj ulici na predjelu Dugiš, nakon stresnog događaja jedva se uspjela uspeti do 2. kata gdje je potražila pomoć susjeda s čijeg je mobitela nazvala makarsku policiju. Kako nam je kazao Makaranin koji je pomogao 73-godišnjakinji, taman kada mu je uspaničeno prepričala što se dogodilo, to je isto mobitelom počela pričati makarskom policajcu, međutim uslijed razgovora joj je pozlilo....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 07:37